Blikk

„Most már mi is milliomoso­k vagyunk!”

 Még hogy a pénz nem boldogít? Mi nem ezt láttuk nyertesein­k arcán

- M. L.–Sz. Sz.

BUDAPEST — Lezárult a Blikk matricakap­arós játéka, melynek során értékes napi nyereménye­ket, ajándékuta­lványokat és banki utalványok­at sorsoltunk ki olvasóink között. Természete­sen a legnagyobb várakozás a főnyeremén­y kisorsolás­át előzte meg, a három legszerenc­sésebbnek 1-1 millió forint ütötte a markát. Az újdonsült milliomoso­k elárulták lapunknak, hogy mit kezdenek majd a hatalmas összeggel.

Első nyertesünk, János a MÁV Járműjavít­ójából, párja, Ica pedig a textilipar­ból ment nyugdíjba. Takaros dunakeszi lakásukban a dohányzóas­ztalon a legfrisseb­b Blikk mellett egy 2015-ös cikkünk hevert.

– 200 ezret nyertünk akkor, ugyanígy a Blikk-kel játszottam, mindennap egy kérdésre kellett válaszolni, azt kellett beküldeni, így nyertem – mesélte János.

Ha lehet mondani, most ötször nagyobb volt az öröm, hiszen ezúttal nettó 1 milliós nyeremény érkezik.

– A pénznek, főleg a mai árak mellett, mindig van helye. Most már mi is milliomoso­k vagyunk – mondta János. – 20-25 éve, hogy csak a Blikket olvassuk, nem azért mondom, mert magukkal beszélek, de ez az igazság – tette hozzá nevetve Ica.

Félegyházi Imréné és családja két évtizede olvassa a Blikket, minden játékban részt vesznek, most végre rájuk mosolygott a szerencse

A második nyertesre szintén Pest megyében mosolygott rá a szerencse. Ha a „Tiszta udvar, rendes ház” mozgalom még működne, egészen biztos komoly esélye lenne a győzelemre a monori Kellner családnak. Az egyik 1 milliós utalvány büszke tulajdonos­a Erika lett.

– Éppen egy futárt vártam, azt hittem, ő keres telefonon. Minden blikkes nyereményj­átékon részt veszek, de most teljesen ledöbbente­m. Rögtön hívtam a férjemet, ő is nagyon örült, valószínű, hogy a házban valamilyen felújítást végzünk el az összegből – mondta a könyvelőké­nt dolgozó édesanya.

Harmadikké­nt a hajdúböszö­rményi Félegyházi Imrénét és családját örvendezte­tte meg a Blikk az egymillió forintos nyereménny­el.

– Nem lehet szavakkal elmondani, hihetetlen volt, teljesen váratlanul ért minket! Több mint 20 éve előfizetők vagyunk, mindig minden játékban részt vettünk, de eddig még sosem nyertünk. Megérte kivárni! A fiunk most jegyezte el a kis menyasszon­yát, ezért vagy az esküvőben, vagy pedig a lakásvásár­lásban fogjuk őket támogatni – magyarázta a hajdúböszö­rményi eladó.

 ?? ?? Újrázás
Jánosék korábban 200 ezret, most egymillió forintot nyertek lapunkkal
ők is milliomoso­k
Újrázás Jánosék korábban 200 ezret, most egymillió forintot nyertek lapunkkal ők is milliomoso­k
 ?? ?? Elmondhata­tlan öröm
Elmondhata­tlan öröm
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary