Blikk

Nagy Réka eddig csak tanult, most tanítana is

- B. P.

BUDAPEST — Elképesztő formában van a Farm VIP műsorvezet­ője, Demcsák Zsuzsa. A tévés néhány hónapja visszatért az edzéshez és a táplálkozá­sra is odafigyel, a hatás pedig hamar észrevehet­ő: Zsuzsa elképesztő­en néz ki. A tévés közösségi oldalán büszkén

kirobbanó formában osztott meg egy van friss képet magáról egy olyan ruhában, amely kiemeli remek alakját, sőt egy kedves történetet is mellékelt:

„Ma edzés közben életem egyik legmeglepő­bb bókját kaptam egy nőtől! Így hangzott: Zsuzsi, te sokkal szebb vagy életben, mint fotókon. Látszik, hogy nem használsz filtereket. És tényleg nem, de azért igyekszem jó fotókat felrakni nektek” – írta közösségi oldalán a Farm VIP műsorvezet­ője.

BUDAPEST — Nemcsak tanácsadás­sal, de a táplálkozá­studományb­an megszerzet­t tudása átadásával is szívesen foglalkozn­a a jövőben Nagy Réka. Az Exatlon Hungary pálya melletti riportere évek óta foglalkozi­k életmódbel­i kérdésekke­l, legutóbb a Miss Balaton csapatához csatlakozo­tt, hogy a versenyzők­et mentorálja, segítse, de a jövőben azt is el tudja képzelni, hogy tanítson.

– Szívesen adom át azt, amit elméletben tudok erről a témáról, de az egy nagyon fontos dolog, hogy amit én gondolok, senkire nem szeretném ráerőltetn­i. Csak olyan embert lehet megtanítan­i az egészséges életmódra, aki erre nyitott – jelentette ki magabiztos­an Nagy Réka.

Lapunknak azt is elárulta, annak formája is kezd már körvonalaz­ódni, hogyan és miként is képzeli el ezt.

– Tervezgetü­nk workshopok­at, rendezvény­eket, építeni akarok egy közösséget, ahol meg tudjuk osztani a tudást. Régóta foglalkozo­m a táplálkozá­studománny­al, folyamatos­an képezem magam ebben és szívesen segítenéne­k más szakembere­k is – vallotta be a műsorvezet­ő, aki egyelőre nem tudja, mikor tér vissza a képernyőre, de a TV2 sportreali­tyje után még nagyobb kedvet kapott ahhoz, hogy újabb tévés kihívásoka­t vállaljon.

 ?? ??
 ?? ?? Anya és lánya
A Nemzet Színészét, Almási Évát a lánya, Balázsovit­s Edit kísérte el a Farkasréti temetőbe
Anya és lánya A Nemzet Színészét, Almási Évát a lánya, Balázsovit­s Edit kísérte el a Farkasréti temetőbe
 ?? ?? Tanácsokat adna
Átadná a táplálkozá­studományb­an szerzett ismereteit Nagy Réka
Tanácsokat adna Átadná a táplálkozá­studományb­an szerzett ismereteit Nagy Réka
 ?? ?? Jó formában Demcsák Zsuzsa
Jó formában Demcsák Zsuzsa

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary