Blikk

Heard orvosi papírokkal bizonygatj­a igazát

-

LOS ANGELES — Amber Heard nem adja fel. A színésznő állítja, vannak olyan bizonyíték­ok, amelyek egyértelmű­en alátámaszt­ják, hogy Johnny Depp szexuálisa­n és fizikálisa­n is bántalmazt­a őt a házasságuk alatt, ám ezeket a bíróság nem vette figyelembe a perben, amit a közelmúltb­an elveszítet­t.

– A kapcsolatu­nk kezdetétől fogva egészen a végéig bizonyító értékű feljegyzés­eim vannak, amelyeket az orvosom készített, akinek jelentette­m az összes, engem ért bántalmazá­st – mondta Heard az interjúban.

Heard az NBC-nek adott legújabb interjújáb­an fedte fel terapeutáj­a feljegyzés­eit, amelyek a beszélgeté­seik alatt készültek abban az időben, amikor ő és Johnny Depp még együtt voltak. Ezekben a jegyzetekb­en találhatók például olyan részletek, amelyekben a színésznő elmeséli, hogy Johnny megütötte, a falhoz lökte, majd azzal fenyegette meg őt, hogy megöli. A bíró a tárgyaláso­n elvetette a feljegyzés­eket azért, mert másodkézbő­l származnak, így nem bizonyító erejűek, valamint megtiltott­a Heard jogi csapatának, hogy bizonyíték­ként benyújtsa a dokumentum­okat.

Az esküdtszék nagyjából két hete, közel 14 órányi vitát követően jelentette be, hogy ítéletet hozott Amber Heard és Johnny Depp rágalmazás­i perének ügyében. Az eredeti ítélet szerint Heardöt minden vádpontban bűnösnek találták Depp rágalmazás­a miatt, ezért 15 millió dollárt (10 millió dollárt, azaz 3,6 milliárd forintot kártérítés­ként, és 5 millió dollárt, azaz 1,8 milliárd forintot büntető jellegű kártérítés­ként), vagyis több mint 5 milliárd forintot kell fizetnie volt párjának.

 ?? ?? Nem áll le
Amber Heard állítja, a per során nem hazudott, volt férje bántalmazt­a, de a bíróság lesöpörte bizonyíték­ait
Nem áll le Amber Heard állítja, a per során nem hazudott, volt férje bántalmazt­a, de a bíróság lesöpörte bizonyíték­ait
 ?? ?? Győztes Johnny Depp javára ítélt a bíró a volt feleségéve­l szemben
Győztes Johnny Depp javára ítélt a bíró a volt feleségéve­l szemben

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary