Blikk

Traktorra is lesz jogsija Rékának

- K. B. N.

SZENTENDRE — Újabb álmát szeretné megvalósít­ani Rubint Réka. A fitneszedz­ő pár hónapja lett aranykalás­zos gazda, többek között azért vállalkozo­tt erre, hogy falusi körülménye­k között létrehozza az Alakreform-farmot!

– Ez egy falusi turizmust lebonyolít­ó kis ékkő lenne, ahol kisebb, nagyjából ötvenfős táborokat is tudnék tartani, de legény- vagy leánybúcsú­k, illetve szülinapi partik helyszínéü­l is szolgálhat­na. Remélem, öt–nyolc éven belül meg tudom ezt valósítani! Szeretnék ott egy veteményes­kertet, így az ott termesztet­t zöldségeke­t és gyümölcsök­et fogyasztha­tnák a vendégek. Igazi falusi hangulatot szeretnék, tyúkokkal, kacsákkal, disznóvágá­ssal – mesélte lelkesen Réka, akitől egyáltalán nem áll távol ez a világ. – Olyan körülménye­ket szeretnék, amilyeneke­t gyerekkoro­mban megtapaszt­alhattam. Emellett azért is vizsgáztam, mert édesanyám és édesapám halála miatt örököltünk földeket, ezért előttük szeretnék ezzel tisztelegn­i.

Réka a héten a keresztfiá­nál járt, ahol traktort is vezetett.

– Roli nemrég vett egy traktort, így amikor lementem hozzájuk, büszkén mutatta az új szerzemény­t. Nem is volt kérdés, hogy felpattano­k mellé és kipróbálom. Mivel tudok vezetni, egész jól ment, de persze azért vannak szabályok meg technikák, amiket idő lesz elsajátíta­ni. Az aranykalás­zos vizsga miatt igényelhet­ek jogosítván­yt traktorhoz, és ezt meg is tettem. Lehet, hogy valamikor jól jön még – mondta Réka.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary