Blikk

Udvarlómat

-

többsége visszanyúl a gyökerekhe­z, vagyis az első szerelemhe­z, de Gábornál más volt a helyzet: ő soha nem tudta kiverni a fejéből a lányt.

hogy rossz a házassága, mondja Mariann, hiszen mindenféle ismerősök rendszeres­en szállított­ák a híreket. Meg sem lepődtem, amikor egyszer csak ott állt az ajtóban. Ott folytattuk, ahol abbahagytu­k. Nem tettünk sem egymásnak, sem a sorsnak szemrehány­ást, egysze

TUDTAM ÉN IS,

Gábor fiát úgy szeretem, mintha a sajátom lenne, és nagy a boldogság, mert ott van már egy gyönyörű unokánk. A lányunk hamarosan végez az egyetemen, ő is kirepül. De mi még mindig fiatalok vagyunk. Még Gábor se töltötte be az ötvenet, annyi minden vár ránk az életben! Volt egy kitérő, az igaz. De az is igaz, hogy a szerelem, nos, az legyőzhete­tlen.

elmondják hát mindenkine­k. rűen csak folytattuk. És onnantól annyira természete­sen történt minden. Összeházas­odtunk, a tulajdonké­ppeni lagzit anyukámék panellakás­ában tartottuk. Nagyon jól sikerült! Egy pillanat alatt teherbe estem, és megszülete­tt a kislányunk. Egy ideig még a szüleimnél laktunk, ami nem volt baj, mert Gábor sokat utazott, dolgozott. Két családot kellett eltartania. Később egy szép kis lakást vettünk magunknak, ahol azóta is boldogan élünk.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary