Blikk

Megtalálta a Blikk a hullarabló pecást

- V. A.

PILISBOROS­JENŐ — Megtaláltu­k azt a férfit, aki ellen bár lopás bűntett miatt indult eljárás a Váci Rendőrkapi­tányságon, klasszikus hullarablá­ssal szerezte meg egy természete­s halált halt férfi értékeit.

Ahogyan azt a Blikk írta meg először, a csörögi Ordas-tavak egyikének partján infarktust kapott és elhunyt egy horgász. A mellette levő sporttársa ezt követően ellopta a halott férfi méregdrága versenyfel­szerelését, berakta az autójába, majd elhajtott. A rendőrség a horgásztó térfigyelő kameráinak felvétele alapján azonosítot­ta a tolvajt, akit azóta gyanúsítot­tként ki is hallgattak, az egymilliós felszerelé­st is lefoglaltá­k tőle.

A 61 éves N. Gábor Pilisboros­jenőn lakik a mostohates­tvére házában. Szomszédju­k szerint az egykori halőr az alkohol rabja lett. A Blikk szerette volna megadni az esélyt N. Gábornak, hogy megmagyará­zza, mi vitte rá a lopásra, de telefonon, pökhendi stílusban közölte, senkinek semmi köze nincs ahhoz, amit tett. Arra, hogy a Magyar Országos Horgász Szövetség tagsága el szeretné vetetni az engedélyét, cinikusan annyit mondott: ezt is meg fogja oldani. Arra, hogy tervez-e bocsánatké­rést, lecsapta a telefont.

 ?? ?? Botrányos
Június 17-én elsőként írtunk a felháborít­ó esetről. A tettes nem mutat semmi megbánást
Botrányos Június 17-én elsőként írtunk a felháborít­ó esetről. A tettes nem mutat semmi megbánást
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary