Blikk

Győrfiék ünneplik az apák napját

-

BUDAPEST — Győrfi Dániel úgy véli, az apák napját méltatlanu­l kevesen tartják meg, és nagyobb figyelmet kellene szentelni ennek az ünnepnek.

– Azt gondolom, hogy valami oknál fogva az apák napja nincs annyira az emberek fejében, mint az anyák napja. Ennek nem tudom, mi lehet az oka, lehet, külföldön ez egy fajsúlyosa­bb kérdés – magyarázta lapunknak az Országos Mentőszolg­álat szóvivője, Győrfi Pál fia, aki hozzátette, sokáig az ő életében sem volt jelen ez az ünnep, azonban mostanra rájött arra, hogy mennyire fontos az apáknak is ugyanolyan figyelmet szentelni, mint az anyukáknak. Hiszen ők is éppenúgy megérdemli­k, hogy megünnepel­jék őket a gyermekeik, s köszönetet mondjanak. Persze mindig kérdés, hogy milyen ajándékkal kedveskedj­ünk a szülőnek.

– Szerencsér­e nekem ebben könnyű a helyzetem, mert az édesapám szívéhez a csokoládé mentén viszonylag könynyű eljutni, imádja a csokikat. Mindig ilyesmiben gondolkodo­m – mesélte mosolyogva Győrfi Dániel.

– Engem úgy neveltek, hogy ne az ajándékra koncentrál­junk, hanem inkább a mögötte lapuló szeretetre. Korábban megpróbálk­oztam általam készített ajándékokk­al vagy olyasmivel, ami tényleg kreatív, szerintem ez fontos – tette hozzá.

 ?? ?? Szeretet
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolg­álat szóvivőjén­ek fia, Dániel tudja, mivel lehet meglepni édesapját, szerinte nem az ajándék, hanem inkább a szeretet fontos
Szeretet Győrfi Pál, az Országos Mentőszolg­álat szóvivőjén­ek fia, Dániel tudja, mivel lehet meglepni édesapját, szerinte nem az ajándék, hanem inkább a szeretet fontos

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary