Blikk

Szandiékat fiatalon tartja a házasság

-

BUDAPEST — A hét végén volt a huszonharm­adik házassági évfordulój­a Szandinak és Bogdán Csabának. Az énekesnő ez alkalomból megosztott egy esküvői képet a közösségi oldalán, amelyen az ifjú pár éppen az igen után lépnek ki a templomból, hatalmas boldog mosollyal az arcukon. A kép pont azt a pillanatot kapta el, amikor a násznép rizst szórt rájuk, ami a termékenys­ég szimbóluma­ként szolgál. Mint az ismeretes, Szandiékna­k ez be is jött, hiszen azóta három gyermeket nevelnek.

„Ma 23 éve, hogy 7 éve tartó szerelem után úgy döntöttünk, örökre összekötjü­k az életünket. János Atya áldásával Isten előtt is ígéretet tettünk arra, hogy jóbanrossz­ban egy egész életen át kitartunk egymás mellett. Döntésünk határozott és biztos volt, mi egy örök életre választott­uk egymást” – írta Szandi a bejegyzésb­en.

Szandi 16 éves volt, amikor beleszeret­ett a nála jóval idősebb Csabába, így nem meglepő, hogy az énekesnő szülei féltették, sőt el is tiltották az Első Emelet gitárosátó­l. A kezdeti nehézségek ellenére kitartotta­k egymás mellett, az idő pedig őket igazolja: már harminc éve töretlen a párkapcsol­atuk. A fotóikat elnézve pedig nem is fog rajtuk az idő, csúcsformá­ban vannak, a házasság fiatalon tartja őket.

 ?? ?? Boldogság
Az énekes Szandi és férje, Bogdán Csaba három évtizede alkot párt, 23 éve mondták ki a boldogító igent az esküvőjükö­n
Boldogság Az énekes Szandi és férje, Bogdán Csaba három évtizede alkot párt, 23 éve mondták ki a boldogító igent az esküvőjükö­n
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary