Blikk

Aválogatot­t hőseivel ünnepelt esküvőjén Kalmár

▶ Sérülés miatt lemaradt az Eb-ről és a Nemzetek Ligájáról, de végre újra edzhet

-

DUNASZERDA­HELY — A válogatott 4-0-s angliai Nemzetek Ligája-diadala után néhány nappal ismét volt mit ünnepelni a nemzeti csapatnál: összeházas­odott kedvesével Kalmár Zsolt. A súlyos térdsérülé­séből visszatérn­i készülő, 27-szeres válogatott középpályá­s és párja, Karolina a Nógrád megyei Alsópetény­ben, a Prónay-kastélyban mondta ki az igent.

– A szervezést inkább a feleségemr­e bíztam és az esküvőszer­vezőnkre, én csak egy-két dologhoz ragaszkodt­am, például a vőfélyhez, akit ismertem és nagyon jó bulit csinált. A helyszínt három-négy opció közül választott­uk ki, és bár nincs közel Győrhöz, nagyon jó választás volt, szép, nyugodt környezetb­en ünnepelhet­tünk. Minden nagyon jól sikerült, 100 fős körüli násznép gyűlt össze, hajnali fél ötig tartott a buli. A kisfiunk, Noel is egészen sokáig, éjfélig fent volt, táncolt, élvezte minden pillanatát – mesélte lapunknak a dunaszerda­helyi

Kalmár Zsolt és Karolina már jó ideje szervezte az esküvőt, a munka nagy része az ifjú arára hárult, de a vőfélyt például Zsolt választott­a ki. Minden remekül sikerült szombatra, mint később kiderült, a németek elleni meccs napjára. Januárban beszéltem Marco Rossi szövetségi kapitánnya­l, aki elmondta, ha addigra elkezdek játszani, számítana rám az NL-ben, ezért átraktuk az esküvőt csütörtöki időpontra – árulta el Kalmár.

A lagzin így részt vehetett a németek ellen (1-1) védő Gulácsi Péter és a Wolverhamp­tonban pályára lépő Schäfer András, de ott volt a hatszoros válogatott Vida Máté is. A meghívotta­k közül Lang Ádám és

Vida Kristopher klubjuk felkészülé­se miatt nem ünnepelhet­ett az ifjú párral.

Kalmár sem lazíthat, hiszen az Európa-konferenci­aliga selejtezőj­ében érdekelt DAC-nál is elindult a munka.

– A nászutat decemberre tervezzük, amikor lesz egy nagyobb szünet. A felkészülé­s már nálunk is elkezdődöt­t, hálás vagyok a vezetőségn­ek, hogy erre a pár napra elengedett – mondta a focista. – A lábam rendbe jött, nem fáj már, remélem, ezen a héten már együtt készülhete­k a csapattal és minél hamarabb viszszatér­hetek.

 ?? ?? Boldogság
Boldogság
 ?? ?? Százan
Százan
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary