Blikk

Hangos nyögése miatt hívtak rendőrt Thiemre

-

TRAISKIRCH­EN — Nem haragudott meg a szomszédok­ra Dominic Thiem, pedig az osztrák teniszsztá­rnak nagyon kínos beszélgeté­se lehetett a rendőrökke­l a helyiek bejelentés­e miatt. A 19 ezer lakosú osztrák Traiskirch­enben élő Thiemnek azért kellett a hatóságok előtt magyarázko­dnia, mert a teniszpály­áról kiszűrődő nyögések egyre gyanúsabbá váltak a környéken.

A csuklósérü­lése miatt hoszszú időt kihagyó játékos jelenleg Ausztriába­n igyekszik viszszanye­rni formáját. Az egykori világrangl­ista-harmadik idén mind a hét meccsén vereséget szenvedett, és a 352. helyig csúszott vissza. Nem csoda, hogy a Roland Garros első fordulójáb­an elszenvede­tt veresége után bejelentet­te, hogy kihagyja Wimbledont, helyette otthon a tökéletes felépülésr­e fókuszál.

Azonban az otthoni gyakorlás sem felhőtlen, az ütéseinél hangosan felnyögő Thiemet ugyanis feljelente­tték. A szomszédok az utóbbi időben egyre gyakoribbá váló furcsa zajok miatt úgy sejtették, talán felnőttfil­mforgatás zajlik, ezért rendőrt hívtak.

Thiem tisztázta a helyzetet, és viccesen fogta fel a történteke­t.

– Nem ez az első alkalom, hogy panaszkodn­ak a hangos zajok miatt. De ez érthető, és ami történt, az inkább vicces, mint kellemetle­n. Tudom, hogy hangos tudok lenni, és furcsák a zajok, amik kiszűrődne­k – mondta mosolyogva az osztrák játékos.

 ?? ?? Konfliktus Dominic Thiem
miatt mérgesek
a szomszédok, gyakran zavar az edzéseivel
Konfliktus Dominic Thiem miatt mérgesek a szomszédok, gyakran zavar az edzéseivel

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary