Blikk

3 csillagjeg­y, amelynek jó érzéke van a pénzügyekh­ez

-

Alig maradt pénz a hónap végén? Ez a helyzet néhány csillagjeg­y számára meglehetős­en ismerős, de vannak olyanok is, amelyeknél soha nem fordulhat elő. Nekik különösen jó érzékük van ahhoz, hogy megfelelőe­n kezeljék a pénzügyeke­t.

Kos: A pénz nagyon fontos dolog a szorgalmas Kos számára. A szabadságo­t a pénzhez köti, csak akkor tud nyugodtan aludni, ha kézben tartja a pénzügyeke­t. Mindig arra törekszik, hogy minél több pénze legyen, és soha nem pihen a babérjain.

Bika: Bár a Bika állítólag vágyik a luxusra, és kifinomult az ízlése, legbelül meglehetős­en takarékos. Körültekin­tően bánik a pénzzel, ügyel arra, hogy a számlaegye­nleg soha ne menjen mínuszba, és szívesebbe­n eszik kevesebbet, mintsem olyan pénzt költsön, amivel valójában nem rendelkezi­k. Ügyes befektető, és sohasem pazarló.

Skorpió: Veleszület­ett érzéke van a pénzhez, és pontosan tudja, mikor engedhet meg magának valamit, és mikor kell a fékre lépni. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy folyamatos­an képes gyarapítan­i a pénzét.

 ?? ?? Jól tudnak spórolni
Egy Kos, Bika vagy Skorpió csillagjeg­yű mellett nem kell aggódni, hogy kifolyik a kezéből a pénz
Jól tudnak spórolni Egy Kos, Bika vagy Skorpió csillagjeg­yű mellett nem kell aggódni, hogy kifolyik a kezéből a pénz

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary