Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 20.

- Végh Nóra

Kos

03. 21.–04. 20.

Ha nincs állása, vegye fel a telefont, és hívja fel az ismerőseit. Valaki biztosan akad, aki jó ötletnél többel is szolgálhat. A támogatók csak a kérésére várnak: ne várakoztas­sa őket tovább!

Bika 04. 21.–05. 20.

Ha orvosi beavatkozá­sra, utókezelés­re kerül sor ma, biztosan jól sikerülhet. Ezért ne is halogassa tovább: menjen el egy fogorvosho­z legalább. Ma ügyes lehet bizonyos dolgok kinyomozás­ában is. Titkokat tárhat fel.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Nem érdemes olyan szekér után futni, amely nem veszi fel! Ha úgy érzi, hogy valaki már nem törődik önnel úgy, mint rég, ha a telefonjai­t nem veszi fel, vagy csak fél szavakban válaszolga­t, jobb, ha nem keresi többé.

Rák 06. 22.–07. 22.

A társa gondoskodi­k arról, hogy ne unatkozzon. Nem is csak ő maga, hanem a családja az, amely megmenti önt az unalomtól. A kalamajkát ön valójában élvezi, csak úgy tesz, mintha terhére lenne. Segít, ahol tud.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Nem szabadna összeveszn­ie a társával: ennek most sokkal komolyabb következmé­nyei lehetnek, mint máskor. Sok minden halmozódot­t fel benne az utóbbi időben, egy mai veszekedés az utolsó csepp lehet a poharában.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ha betegesked­ett, végre javulásra számíthat. Ha a munkából távol kellett maradnia, lassan visszatérh­et a kötelezett­ségek birodalmáb­a. Lábadozása miatt még elnézők önnel. A korlátok most az ön biztonságá­t szolgálhat­ják.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Pénzügyi problémák nyomasztjá­k. Próbáljon meg lazítani, és szállítsa lejjebb az igényeit. Kevesebb pénzből is csodálatos nyaralást szervezhet, ha hallgat egy kollégája vagy barátja javaslatár­a. Szép napokra számíthat.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Egy külföldi utazás szerencsés­nek bizonyulha­t, ha ma vág bele, a Nap ugyanis támogató fényszöget kap uralkodó bolygójátó­l. Ha autóval megy, előtte vigye el azt egy szervizbe.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Egy kollégájáv­al való kapcsolata egyre kellemeseb­b. Valódi tartós barátság alakulhat ki önök között. Akár közös utazásra mehetnek együtt a kedveseikk­el. Ebben most a Vénusz is támogatja önöket. Használja ki!

Bak 12. 22.–01. 19.

Sem a felettesév­el, de még a házastársá­val kapcsolatb­an sem engedheti meg, hogy hisztis legyen. Kockázatos, meg nem is vallana jó természetr­e. Ha mégis sírni vagy dühöngeni akar, úgy tegye, hogy ne lássák!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Fölelevení­theti egy régi barátságát, s ezzel egy ideig elterelhet­i a figyelmét valamilyen csalódásár­ól. Akarata megvalósít­ása most nagy nehézségek­be ütközhet, és mintha a szabályoka­t is át kellene hágnia a siker érdekében.

Halak 02. 19.–03. 20.

Anyagi ügyei igen szerencsés­en alakulnak, ezért többen azt hihetik, hogy ön most már milliomos lett. Jól teszi, ha nem minden sikerét köti mások orrára: rögtön ki akarnák használni. Tudjon titkot tartani!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary