Blikk

Leszúrta nyugdíjas élettársát

-

BUDAPEST — Beismerő vallomást tett az a 72 éves nő, aki vasárnap este egy késsel szúrta le szintén 72 éves élettársát. A gyilkosság egy XIII. kerületi lakásban történt, egyelőre érthetetle­n a környéken lakók számára is, miért esett neki a nyugdíjas asszony a férfinak. Az áldozat sebei annyira súlyosak voltak, hogy a társasházh­oz kiérkező mentők csak a halál tényét tudták megállapít­ani. A férfin már nem lehetett segíteni. A nőt még a helyszínen elfogták az angyalföld­i rendőrök. A kapitánysá­gon beismerő vallomást tett, majd őrizetbe

vették. A Budapesti Rendőrfőka­pitányság életvédelm­i osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított büntetőelj­árást az ügyben.

 ?? ?? Rekorder
Wágner Dávid, Tóth Attila és Szabó János az ország legnagyobb pontyával, Púpossal. A hal 45,13 kilót nyom, kifogása után a horgászok visszaenge­dték a tóba. Vajon ismét horogra akadhat?
Rekorder Wágner Dávid, Tóth Attila és Szabó János az ország legnagyobb pontyával, Púpossal. A hal 45,13 kilót nyom, kifogása után a horgászok visszaenge­dték a tóba. Vajon ismét horogra akadhat?

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary