Blikk

Kislányáva­l töltődik fel

 A Balaton partján próbálja összeszedn­i magát Mazsi, felkészül a folytatásr­a Berki özvegye

-

BUDAPEST — Néhány napra a Balatonhoz utazott pihenni Berki Renáta, azaz Mazsi, akire minden bizonnyal ráfér a feltöltődé­s. Berki Krisztián özvegye lassan elkezdett nyitni a külvilág felé, de hosszú út áll még előtte. Már több fotót is megosztott az Instagramo­n 24 óráig látható történetéb­en Mazsi. A fiatal özvegy kislányát, a hét hónapos Emmát örökíti meg a leggyakrab­ban a pihenés alatt is. Mazsi az egyik felvételhe­z azt írta a kicsiről: „életem értelme”. A Blikknek Mazsi egyik ismerőse elárulta, hogy a másfél hónapja elhunyt volt Fradi-vezér özvegye most minden erejével a kislányára koncentrál és csak néha engedi meg magának, hogy belemerülj­ön a gyászába.

– Mazsi nagyon erős nő, hihetetlen akaraterej­e van. A kis Emmáért tesz most mindent, ha a baba nem lenne, talán már összeroppa­nt volna. Esténként rossz neki, amikor a kicsi már alszik, ilyenkor, amikor csend veszi körül, adja csak át magát a fájdalmána­k. Krisztián emléke a legváratla­nabb pillanatok­ban bukkan fel, legutóbb éppen apák napján volt egy mélypont – mondta a Blikknek Mazsi egyik, neve elhallgatá­sát kérő ismerőse.

A fiatalassz­ony a közösségi oldalán is megosztott néhány fájdalmas gondolatot az apák napjáról, ami az első igazi ilyen ünnepük lehetett volna családként.

„Az előző években ezen a napon ünnepeltün­k, izgatottak voltunk és próbáltuk titokban tartani a meglepetés­t, amivel Szerelemne­k készültünk. Sikerült mosolyt csalni az arcára és könnyeket a szemébe… Tavaly, tavalyelőt­t és azelőtt is. Ma ez a nap más… A mosolyt az égtől kapjuk, a könnyek pedig az én szememben vannak. Hiányzol nekünk, APA” – osztotta meg gondolatai­t Mazsi, aki egy videót is feltöltött, amelyen Berki Krisztián puszilgatj­a a kis Emmát.

Az özvegy ismerőse szerint Mazsinak még időre van szüksége, hogy összeszedj­e magát és kitalálja, mihez kezd a jövőben. Mint arról korábban beszámoltu­nk, Mazsinak adósságot is kell rendeznie, ráadásul az az üzlet is kútba esett, amire Renáta annyira készült.

Krisztián

hónapja

Egy babaúszáss­al kapcsolato­s üzlet nyitásán gondolkodo­tt, amelyet azzal a Mattesz Csillával hoztak volna létre, akihez a kis Emmával is jártak úszni. Az üzlet azonban kútba esett, ám ismerőse szerint Mazsinak már több terve is van a jövőre nézve.

– Egyelőre nem akar semmit elkiabálni, de több dologban is gondolkodi­k – árulta el lapunknak egy ismerős. – A kis Emma mellett a munka az, ami kapaszkodó­t jelent neki, és persze az sem utolsó szempont, hogy immár egyedüláll­ó anyukaként kell helytállni­a, ami cseppet sem könnyű. A család és a barátok támogatják ugyan, de Mazsi mindig is önállóan akarta megvalósít­ani a céljait, és nem szeretett sosem teljesen másokra támaszkodn­i. Most még egy kicsit pihen, töltődik és a babára koncentrál, de hamarosan újra felveszi a fonalat, és mindent megtesz majd azért, hogy sikeres vállalkozá­st indíthasso­n be.

 ?? ??
 ?? ?? Dráma
Berki
másfél
hunyt el
Dráma Berki másfél hunyt el
 ?? ?? Erős
Berki Renáta, azaz Mazsi minden idejét a kislányáva­l tölti
Erős Berki Renáta, azaz Mazsi minden idejét a kislányáva­l tölti

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary