Blikk

Összeadta barátait Csonka András

- B. P.

BUDAPEST — Különleges szerepet vállalt a múlt hét végén Csonka András: a színész összeadott egy szerelmesp­árt. Természete­sen nem intett búcsút a színpadnak és lett anyakönyvv­ezető, az ifjú pár felkérésér­e egy nem hivatalos esküvőt vezetett le – nagy megelégedé­sre.

– Lívia és Tamás egy évvel ezelőtt szűk körben már megtartott­a az esküvőt, de szerettek volna egy ceremóniát a lakodalmon részt vevő násznépnek is – magyarázta a színész, aki természete­sen igent mondott a feladatra.

Ugyan nem ez volt számára az első alkalom, mégsem mondható gyakorinak az életében, hogy levezessen egy esküvői ceremóniát, így örömmel mondott igent. Ráadásul Tamást üzleti kapcsolata­i révén régebb óta ismeri, a feleséggel személyese­n azonban csak a szertartás előtt találkozot­t. A színész beavatott minket abba is, hogy nézett ki az általa megálmodot­t szertartás.

– Külön-külön felhívtam

őket, és nemcsak arról kérdezőskö­dtem, miért szeretik egymást, hanem arról is, hogy mi idegesíti őket a másikban. Ezeket a hétköznapi macerákat aztán beleszőtte­m a fogadalmak­ba, persze viccesen – árulta el nevetve Csonka András, aki megsúgta, sok esküvőn vett már részt, és mindenképp­en el akart térni a sablonszöv­egektől.

a feleséggel, Líviával

Csonka András maga írta a fogadalom szövegét, az ötleteket az ifjú párral folytatott beszélgeté­sekből szedte össze

DUBAJ — Mindig lenyűgözi az arab világ! Dubajban töltött néhány feledhetet­len napot Cooky és Szécsi Debóra a két kisfiukkal. A francia származású rádiós lassan szinte „hazajár” az arab városba, hiszen az elmúlt időszakban többször is ellátogatt­ak az Egyesült Arab Emírségekb­e. Igaz, ma már a mesés Kelet világa elérhető, sokan választják akár rendszeres­en úti célként az emírségek nagyvárosa­it. Cooky az apák napját is egy kinti étteremben töltötte a családjáva­l, mindannyia­n ismét feledhetet­len élményekke­l gazdagodta­k.

„Apák napja van Dubajban is” – írta az Instagramr­a feltöltött fotója mellé a rádiós, aki több emlékezete­s pillanatba­n készült fényképet is megosztott a követőivel, amelyekből úgy tűnik, a fiúk, azaz Kevin és Nátán a legóbiroda­lmat élvezte a leginkább.

 ?? ?? Ifjú pár Tamást (balra) már régóta ismerte András, ám
csak a szertartás előtt találkozot­t
először
Levezette
Ifjú pár Tamást (balra) már régóta ismerte András, ám csak a szertartás előtt találkozot­t először Levezette
 ?? ?? Együtt
A Rádió 1 sztárja, Cooky Dubajba repült a feleségéve­l, Debórával és a fiaikkal
Együtt A Rádió 1 sztárja, Cooky Dubajba repült a feleségéve­l, Debórával és a fiaikkal

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary