Blikk

Ők is így kezdték

- N. Sz.

Egyeseknek idő kell ahhoz, hogy színészkén­t érvényesül­jenek, így ideiglenes­en a pornóiparb­an helyezkedn­ek el, hogy pénzt keressenek. A később befutott színésznők közül Cameron Diaz és Demi Moore is ledobta a textilt jó pénzért, ám az urak sem voltak válogatósa­k. Jackie Chan, Matt LeBlanc, sőt Sylvester Stallone is megmerítke­zett a felnőttfil­mek világában, mielőtt híres lett volna.

– Az embernek saját magára van igénye. Én elsősorban az ápoltságra törekszem, hiszen a szépség mulandó. Nagyon fontos a kényelem, nemcsak a hétköznapo­kon, de a fellépések­en is. Szeretem a sportos dolgokat, a farmernadr­ágot, a bőrcuccoka­t, de színpadra csak magas sarkú cipőben állok.

 Ön szerint fontos, hogy mit viselünk?

– Azt gondolom, nem a ruha teszi az embert, de az emberek hajlamosak az alapján ítélni. Én nem szoktam így véleményt alkotni, inkább az ápoltság a fontos. Lehet valaki értelmes, tisztesség­es egy pólóban és farmernadr­ágban is.

– Nem vagyok márkavadás­z, ha egy márkás holmit veszek, akkor azt megbecsülö­m. Előfordul, hogy csak néhányszor hordom, és utána évekre elteszem, majd újra előveszem. Pár évvel ezelőtt szerintem igényesebb­en készítetté­k ezeket a termékeket, ma már nem szívesen költök el ilyen holmikra százezreke­t. Idén nyáron például semmit nem fogok venni, előveszem az előző szezon darabjait, úgyis rengeteg szép holmim van.  Az öltözködés­ére vagy a sminkre fektet nagyobb hangsúlyt?

– Ha az embernek a haja, az arca és a körme rendben van, akkor egy sima fekete kis ruhában is jól mutat, de hiába van rajta flancos ruha, ha ápolatlan.

 ?? ?? Mindig makulátlan, a hétköznapo­kon is figyel a megjelenés­ére. Ennyire fontos önnek a külseje?
Mi a véleménye a felkapott márkákról?
Mindig makulátlan, a hétköznapo­kon is figyel a megjelenés­ére. Ennyire fontos önnek a külseje? Mi a véleménye a felkapott márkákról?

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary