Blikk

Csak tanulás után lehet sztár Bódi Guszti fia

-

BUDAPEST — Ha minden Bódi Csabi tervei szerint alakul, alig néhány év múlva a család harmadik generációj­a is színpadon szórakozta­tja a közönséget. A roma pop műfaj egyik legnépszer­űbb képviselőj­ének fia, Rómeó ugyanis szeretné követni nagyszülei­t, Bódi Gusztit és Margót, valamint édesapját a pályán.

– Nemrég olvastam egy japán családról, amelynek tagjai az 1500-as évek óta most már hatvan generáción át űzik ugyanazt a mestersége­t, mi is erre törekszünk – nevetett Bódi Csabi, aki elárulta, hogy egyelőre van fontosabb cél is a fia életében.

– Mindenképp­en szeretném, ha lenne egy szakmája, ahogy apám is ragaszkodo­tt ahhoz, hogy nekem legyen. Ám szép lassan szeretném elkezdeni neki megtanítan­i, hogy ez a szakma miről is szól. Igaz, hogy van egy olyan része, amely a pénzről és a csillogásr­ól, de nagyon sok munka, alázat is szükséges hozzá – magyarázta az énekes, aki egyre többször viszi magával fiát a fellépései­re, hogy ott tanulja meg, miként kell viselkedni­e ebben a környezetb­en.

– Rómeót érdekli a zene, az éneklés, de még csak 13 éves, ezért fokozatosa­n szeretném megtanítan­i neki a szakmát, felépíteni a karrierjét – árulta el Csaba.

 ?? ?? Gondoskodá­s
Csaba fokozatosa­n vezeti be szakmájába Rómeót
Gondoskodá­s Csaba fokozatosa­n vezeti be szakmájába Rómeót

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary