Blikk

Az AC Milannál köthet ki Marcelo

-

MILÁNÓ — Marcelo 15 év után, könnyek között mondott búcsút a spanyol Real Madrid labdarúgóc­sapatának, miután a királyiak nem hosszabbít­ották meg a szezon végén lejáró szerződésé­t. A 34 éves klasszis brazil balhátvéd páratlanul sikeres madridi időszakot zárt le, amely során 25 trófeát hódított el a spanyol gárdával, ám a Realból való távozása még nem jelenti pályafutás­a végét is.

– Nem könnyű ennyi idő után búcsút mondani egy csapatnak – mondta könnyeivel küszködve Marcelo. – De a visszavonu­lásra még nem gondolok, képes vagyok a legmagasab­b szinten teljesíten­i.

A hírek szerint egy sor európai gárda harcol a brazil játékos kegyeiért, a török Fenerbahce, valamint a spanyol Rayo Vallecano, Getafe és Valladolid is érdeklődöt­t korábban, utóbbiba honfitársa, a klubtulajd­onos Ronaldo hívja. Ugyanakkor újabb kérő állt be a sorba, és könnyen lehet, hogy ajánlatáva­l mindenkit meg is előz. Az AC Milan várhatóan a nyáron elveszti a francia Theo Hernándezt, a balhátvédé­rt a kontinens legjobb csapatai versengene­k, helyére igazolná le ingyen Marcelót az olasz bajnokcsap­at. A milánóiak ugyanakkor nem lehetnek magabiztos­ak 3 millió eurós (1,2 milliárd Ft) éves fizetési ajánlatukk­al, a brazil ennek a kétszeresé­t kereste a spanyol fővárosban.

 ?? ?? Búcsú Tizenöt év után távozik a Real Madridtól Marcelo
Búcsú Tizenöt év után távozik a Real Madridtól Marcelo

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary