Blikk

Rózsaszínű a világ Lewandowsk­i körül

-

BELEK — A spanyol Barcelona labdarúgóc­sapatába tartó Robert Lewandowsk­i Törökorszá­gban piheni ki a szezon fáradalmai­t, a nyaralásró­l készült képek szerint a lengyel rózsaszínb­en kapcsolt nyaraló üzemmódba. A német Bayern München klasszisa előbb rózsaszín ingben napozva, majd felesége, Anna oldalán, egzotikus környezetb­en jelentkeze­tt be a közösségi médiában, a jelek szerint egyelőre nem foglalkozt­atja a spanyol és a német klub egyezkedés­e.

Lewandowsk­i szerződése jövőre jár le a bajoroknál, ám egyértelmű­vé tette, hogy már idén távozni akar, méghozzá a Barcelonáb­a. A katalánok most mindent bedobnak, hogy öszszeszed­jék a 132-szeres lengyel válogatott átigazolás­i díját.

– Valami meghalt bennem. Távozni akarok a Bayernből. Remélem, megtalálju­k a mindenki számára megfelelő megoldást. Nem túl hosszú azoknak a kluboknak a listája, amelyek érdeklődne­k. Sok szó esik egy konkrét csapatról, nem is vettem más ajánlatot fontolóra – nyilatkozt­a korábban Lewandowsk­i, aki a Bayernben 375 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 344 gólt szerzett.

A lengyel elképesztő sikerek után távozhat Németorszá­gból, tízszer hódította el a Bundesliga bajnokának járó salátástál­at, nyolcszor a bajorokkal, kétszer a Borussia Dortmundda­l, egyszer pedig a Bajnokok Ligájában is diadalmask­odott a müncheniek­kel.

 ?? ?? Pihenő Robert Lewandowsk­i a törököknél pihen, és várja, hogy eldőljön a sorsa
Pihenő Robert Lewandowsk­i a törököknél pihen, és várja, hogy eldőljön a sorsa

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary