Blikk

Babicsek édesanyja: Fennmarad a fiam neve

- Cs. H.

Ági gyerekszín­házat vezet Szegeden, az ő táborukba is várják a kis győztest

SOLYMÁR — Babicsek Bernát szüleinek szívében nem enyhül a fájdalom szeretett fiuk elvesztése után fél évvel sem, ám a napokban hatalmas öröm érte őket. A tavaly decemberbe­n elhunyt színészről a Turay Ida Színház kezdeménye­zésére díjat neveztek el, amelynek ifjúsági elismerésé­t a színész édesanyja, Márta asszony adta át a helyi általános iskola ballagó diákjának, Piszár Dánielnek.

– Nagyon hálás vagyok a színház igazgatójá­nak, Darvasi Ilonának, hogy megalapíto­tta a díjat, amelynek köszönhető­en a fiam neve nem merül feledésbe – kezdte a Blikknek Márta asszony, aki elérzékeny­ülve adta át a díjat a tehetséges diáknak. – Nagyon tehetséges fiú, akrobatiku­s rock and roll versenyző, a csapatával már bajnokságo­t is nyertek. Érdeklődik a színészet iránt, olyan iskolába is megy tovább, ahol van színészosz­tály. A díjjal jár egy kis plakett, valamint mehet a Csomor Ági által vezetett Szegedi Gyermekszí­nház zánkai nyári táborába.

Márta asszony büszke arra, hogy fia nevét díj viseli, szerettei, barátai és a szakmabeli­ek nem feledik el Bernátot.

– Örültem, hogy átadhattam a díjat, de hogy őszinte legyek, fájt a szívem, mert ha még élne a fiam, akkor nem került volna sor erre – sóhajtott az asszony. – Amikor Dániel átvette a plakettet, akkor is az járt a fejemben, hogy büszke vagyok, de bármit megadnék azért, hogy a fiam még éljen.

 ?? ?? Oklevél
A Babicsek Bernát-díjat a színész édesanyja, Márta adta át Piszár Dánielnek
Adomány
Bernát volt párja, Csomor
Veszteség
A tehetséges fiatal színészzen­ész Babicsek Bernát közel fél éve hunyt el, halálát füstmérgez­és okozta
Oklevél A Babicsek Bernát-díjat a színész édesanyja, Márta adta át Piszár Dánielnek Adomány Bernát volt párja, Csomor Veszteség A tehetséges fiatal színészzen­ész Babicsek Bernát közel fél éve hunyt el, halálát füstmérgez­és okozta

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary