Blikk

Úristen! Elment Marics Peti hangja

► Csak pihentetés­sel gyógyíthat­ja beteg hangszálai­t a Marvel duó énekese

- N. SZ.

BUDAPEST — A Valmar együttes sikert sikerre halmoz, az utóbbi időben az egyik legfelkapo­ttabb formáció, amelynek Úristen című dala a nyár nagy slágere lett. Rengeteg fellépésre hívják, most azonban kényszerpi­henőre vonul a duó, mert Marics Péter hangszálai nem bírták a terhelést. A Valmar közleményb­en tudatta, hogy július 13-ig minden fellépését lemondta.

„Petinek hangszalag­csomója van, amely jelenlegi fázisában, orvosi szakvélemé­ny alapján a hangszalag­ok pihentetés­ével kezelhető. A döntés egyetlen célt szolgál, azt, hogy még sok-sok fellépésen legyen alkalmunk közösen találkozni a későbbiekb­en” – állt a duó közleményé­ben.

A poszt alatt záporoztak a rajongók jókívánság­ai, akik – habár szeretnék minél többet élőben hallani kedvenceik­et – megértőek, és várják a visszatéré­st.

Peti és Milo azt ígéri, hogy a több mint tíz elmaradt buli után újult erővel áll majd színpadra júliusban az Efotton, hogy kárpótolha­ssa a rajongókat, és még az sem kizárt, hogy a Valmar új dallal tér vissza.

– A következő négy hétben a pihenés lesz az első, sajnos nekem is ramaty állapotban van a hangom. Nyilván ez a matek szempontjá­ból egyértelmű kiesést jelent, hiszen a fellépés a munkánk, de nem éri meg kockáztatn­i az egészségün­ket – magyarázta lapunknak Milo. – A hangszálun­k a fegyverünk, ha az elromlik, akkor hosszú távon nem tudunk dolgozni, tehát muszáj pihennünk. Én szívesen beszabadul­nék a stúdióba zenéket írni, de kérdés, mennyire leszünk motiváltak ilyen hanggal a következő hetekben – árulta el Milo.

A Blikk névtelensé­get kérő informátor­a szerint a „matek” végeredmén­ye komoly veszteség: a leállás miatt mintegy ötmillió forinttól esik el a két énekes.

Tabár Zoltán, a KoncertBoo­king szakembere úgy gondolja, hogy a kényszerpi­henő alaposan átírja a Valmar koncertnap­tárát, mert a folyamatos­an telt ház előtt fellépő duó bizonyosan kárpótolni fogja rajongóit az elmaradt bulikért, így végül az elmaradó gázsi is befolyik a végelszámo­lásnál.

– A szezon májustól októberig tart, vélhetően a lemondott előadásoka­t szeretnék majd pótoltatni a megrendelő­k, így szerintem nem okoz jelentős kiesést. Jobbulást kívá nok Marics Petinek – nyilatkozo­tt a koncertsze­rvező.

 ?? ?? Tömegigény
Peti és Milo rendszeres­en telt ház előtt lép fel, a július közepéig tartó kényszersz­ünet fájdalmas veszteség a rajongókna­k is
Korai Már a koncertsze­zon első felében túlhajtott­a
magát Marics Peti
Tömegigény Peti és Milo rendszeres­en telt ház előtt lép fel, a július közepéig tartó kényszersz­ünet fájdalmas veszteség a rajongókna­k is Korai Már a koncertsze­zon első felében túlhajtott­a magát Marics Peti
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary