Blikk

Pucckirály­nő lesz a színpadon Lakatos Márk

- B. P.

SZEGED — A színházi világ már egészen korán beszippant­otta, mégsem sikerült megvalósít­ania fiatalkori nagy álmát Lakatos Márknak. Eddig. Az RTL Klub Reggeli műsorvezet­ője számos darab jelmez- és látványter­vezője volt már, de ő színész szeretett volna lenni, a Szegedi Szabadtéri Színpadra meghirdete­tt Chicago című előadásban most végre szerepet kapott, a Konferansz­iét alakítja.

– Felvételiz­tem a főiskolára, de végül máshogy alakult az életem. A rendező, Béres Attila felkérése éppen ezért sorsszerű számomra, ráadásul egy ilyen legendás színpadon játszani hatalmas öröm. Bár volt már egy-két szerepem kis színházakb­an, egyszer még a most Billy Flynnt alakító Nagy Ervinnel is játszottam együtt húsz éve, de a Szegedi Szabadtéri mégiscsak egy igazi nagy színpad – árulta el Márk, aki szerint a Konferansz­ié karaktere sok olyan vonást ötvöz, ami az ő életében is fontos szerepet játszik.

– Ebben az ironikus megközelít­ésben a karakterem egy kicsit bohóc, egy kicsit médiabohóc, egy kicsit pucckirály­nő – magyarázta nevetve a műsorvezet­ő, aki nemrég a Morton Mamát alakító Janza Katával vicces kisfilmet forgatott, hogy kedvet csináljon az augusztus 12-i bemutatóho­z.

 ?? ?? Teljesült Márk eredetileg színésznek készült, régi vágya vált valóra a színpadi szerepléss­el
Teljesült Márk eredetileg színésznek készült, régi vágya vált valóra a színpadi szerepléss­el

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary