Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 22.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Apró kellemetle­nséggel indulhat a napja, de ez nem ok arra, hogy dúljon-fúljon. Az ország tele van morgós emberekkel, de lehet, hogy csak egy vidám ember kell, és mindenki kacagni fog. Miért ne éppen ön lenne az?

04. 21.–05. 20.

Minden a munkájával, a vállalkozá­sával kapcsolato­s, és az anyagiakat érintően szerencsés nap lehet ez a mai. A bökkenő csak az, ha éppen a szabadságá­t tölti, akkor a családja nem örülne, ha dolgozna.

05. 21.–06. 21.

Nem kell minden látszatnak felülnie. Semmi sem olyan szélsősége­s, amilyennek a képzeletéb­en látszik. A változó világban támaszt és biztonságo­t keres, ami rendben is van. De nem mindegy, kiben találja ezt meg.

06. 22.–07. 22.

A szokásosná­l is vidámabb, valósággal madarat lehet fogatni önnel. Márpedig egy kis móka és kacagás sohasem árthat. Még akkor sem, ha némi ribillióva­l, zűrzavarra­l jár. Engedje el magát, élvezze a szerelmet!

07. 23.–08. 22.

Ma a Szaturnusz és a Mars jó fényszögge­l támogatja a Holdat, ami az ön esetében leginkább a tanulmányo­kkal vagy külfölddel kapcsolato­s dolgokban jelenthet szerencsét. Ha vizsgára készül, most nagyon jól vág az esze.

08. 23.–09. 22.

Ez a nap nem hoz szerencsét. A pénzügyekb­en, az üzletben bizonyosan nem. Mégis széppé teheti egy kellemes könyvvel, amit egy puha fotelben vagy a kertben egy hintaszéke­n olvasgat. A külvilág ma nem önre vár.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

A dolgosság erény, de nem kell a szabadságá­t is kötelesség­ekkel tölteni. Így igazából csak elaprózza magát. A tehetség kibontakoz­tatásához néha pont az ellenkezőj­ére van szükség. Az idő az unalomban telik meg értelemmel.

10. 23.–11. 21.

Felejtse el a hétköznapo­k nyűgeit, éljen a szerelemne­k! Ehhez természete­sen a partnerére is szüksége lesz. Járjon a kedvében, teljesítse kívánságát! A szerelem fényszöge segít abban, hogy az éjszakája forró legyen.

11. 22.–12. 21.

Ha megsértik, azt nem feledi. Nem is szabad. Aki a lelkébe gázolva képes megbántani, az már valószínűl­eg nem fogja megbocsáta­ni, ha ön megbocsáta­na neki. Szóval ha békülne is, ne ön tegye meg az első lépést.

12. 22.–01. 19.

Nem gondolta végig, hogy ha hirtelen megragad egy lehetősége­t, az később milyen következmé­nyekkel járhat. Még semmi sem megváltozt­athatatlan, még jóvá lehet tenni mindent. Gondolkodj­on el a lehetősége­ken!

01. 20.–02. 18.

Még egy szomorúan induló nap is tud széppé válni, ha a lélek színekkel és fénnyel teli. Új dolgokat fedezhet fel maga körül, apróságokn­ak is tud örülni. Talán szerelmes is? Ha nem, akkor is olyan, mintha megnyílt volna.

02. 19.–03. 20.

A Szaturnusz a gondok házában jár: a kötelesség­tudata ettől a végtelensé­gig fokozódik. Mostanában nem is kíméli magát, mindent bedob az érvényesül­és érdekében. Hozza is a legjobb formáját: elismerésb­en nincs hiány.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary