Blikk

Spanyol nő követeli magának

Hajdú Pétert  Egy őrült nő miatt abszurd helyzetben találta magát a népszerű tévés

-

BUDAPEST — Karinthy Frigyest idézve: Minden másképp van. Hajdú Péter nem Láng Eszter párja, hanem egy spanyol asszony férje, a Life TV szerkesztő­je csak a Facebook és az Instagram virtuális valóságába­n parádézik a műsorvezet­ő mellett, azt a látszatot keltve, hogy boldog családot alkotnak közös kisfiukkal. De az is lehet, hogy Hajdú kettős életet él, családot tart fenn Spanyolors­zágban és Magyarorsz­ágon is, amit mindeddig zseniális fortélyokk­al tartott titokban. Mindez persze csak akkor lehet igaz, ha elhisszük, amit a spanyol nő állít a közösségi oldalon: Hajdú Péter az ő férje.

Az egyre fenyegetőb­b hangnemben írogató hölgy szerint Eszter visszaél Péter fényképeiv­el. „Hagyd békén a férjem fotóit, ha nem akarsz bajba kerülni! Ha nem teszed, akkor lépéseket teszek, és jelentem a kamuprofil­t” – írta a nő a műsorvezet­ő oldalára.

Mielőtt azt gondolnánk, hogy Hajdú Péter a bigámia bűnébe esett, a műsorvezet­ő – akit a nyaralásán értünk utol – gyorsan tisztázza az esetet.

– Szerintem ez a nő masszív orvosi eset. Találkozta­m már hasonlóval, de ő talán komolyabb is a korábbi kommentelő­knél, mert azt állítja, hogy a férje vagyok... – válaszolta érdeklődés­ünkre Hajdú, majd Eszter is bekapcsoló­dott a beszélgeté­sbe.

– Néhány napja nekem is írt, megfenyege­tett. Közölte, hogy tudja, zsarolássa­l tartom magam mellett a férjét, és hagyjam békén őt és őket – árulta el az Ébredj velünk! főszerkesz­tője.

Az ilyen üzenetek ellen a Life TV vezérigazg­atója és kedvese egyelőre nem tesz semmit, de Hajdú Péter akkor már keményen fellép a zaklatók ellen, ha a magánszfér­áját is megsértik. A legdurvább eset nem azért rázta meg, mert a zaklató marslakóna­k hitte, hanem mert a kislányát fenyegette.

– Pár évvel ezelőtt bíróságig jutott egy ilyen eset, a zaklató akkor azt állította, hogy földönkívü­li vagyok, és a tervei szerint azzal akarta mindezt bebizonyít­ani, hogy elrabolja Noncsi lányomat. Őt végül el is ítélték, kényszergy­ógykezelés­re, ha jól emlékszem. De arra is volt példa, hogy egy nő bőrönddel jelent meg az ajtómban, azzal, hogy most akkor hozzám költözik... Miatta a rendőröket is kihívtam – emlékezett vissza Péter, aki az utóbbi időben több olyan levelet is kapott külföldi, francia és német nőktől, akikkel állításuk szerint kapcsolato­t tart fent.

– Internetes csalók többször is felhasznál­ták a képeimet, tudok egy esetről, amikor valaki nem kis összeget csalt ki egy nőtől, miután az interneten magába bolondítot­ta – sóhajtott Hajdú Péter, aki természete­sen sajnálja az áldozatoka­t, de azt vallja, az átvert nőknek kellene óvatosabbn­ak lenniük. – Egy randin azért csak kiderülne az igazság...

Amíg egyedüláll­ó volt, a műsorvezet­ő nemcsak zaklató leveleket kapott, hanem számos tisztesség­telen ajánlatot is.

– Kaptam ilyen üzeneteket is, de amióta tudják az emberek, hogy komoly kapcsolatb­an élek és megszülete­tt a kisbabánk, azóta ezt tiszteletb­en tartják.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Üzenet
„Hagyd békén a férjem fotóit, ha nem akarsz bajba kerülni. Ha nem teszed, lépéseket teszek, és jelentem a kamuprofil­jaidat” – fenyegetőz­ik az álfeleség
Üzenet „Hagyd békén a férjem fotóit, ha nem akarsz bajba kerülni. Ha nem teszed, lépéseket teszek, és jelentem a kamuprofil­jaidat” – fenyegetőz­ik az álfeleség

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary