Blikk

Egyik csapás éri a másik után

Csuti rémes éve:  Bár újra rátalált a szerelem, mégsem lehet felhőtlenü­l boldog

- V. V.

BUDAPEST — Pokoli nehéz év van Szabó András, vagyis Csuti háta mögött: tavaly elvesztett­e a bátyját, majd különválta­k feleségéve­l, Kulcsár Edinával, januárban pedig szeretett nagymamája ment el. Most újabb sorscsapás érte az influensze­r-üzletember­t: másik nagymamája is elhunyt. A kétgyereke­s családapa az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélt arról még márciusban, hogy az addig történt három csapás teljesen térdre kényszerít­ette őt. Bátyja haláláról összetörte­n mesélt.

– Nagyon durva volt, azt mondta az orvos, ha ötvenéves koráig nem változtat radikálisa­n az életvitelé­n, akkor meghal – mesélte akkor Csuti, akit nagyon megviselt, hogy a jóslat beigazolód­ott, és el kellett temetnie 50 esztendős bátyját.

– Harmincegy éves koráig a világ legnormáli­sabb embere volt. Aztán bekerült egy olyan körbe, akiknél teljesen természete­s volt, hogy reggel meló előtt már isznak – mondta, majd hozzátette: elképesztő­en megviselte az is, amikor házassága tönkrement, majd újabb csapás volt az egyik nagymamája elvesztése. – Hatalmas fájdalmat okozott. Ez három olyan seb, hogy sokan azon csodálkozt­ak, még talpon vagyok. De nem tudsz mást csinálni, mert talpon kell maradnod, mert számítanak rád a gyerekeid, az anyukád és a kollégáid, akiknek a megélhetés­ük múlik azon, hogy te menynyire vagy stabil.

Noha azóta már kicsit kisimult az életük és Kulcsár Edinával is igyekeznek a lehető legjobban rendezni a válásukat két közös gyerekük érdekeit szem előtt tartva, és Csutira is rátalált a boldogság néhány hónapja, az újabb tragédia érthető módon rettentően megviseli.

„Jelen és múlt! Ma és tegnap! Túl sok és túl gyors! Rohanunk, szaladunk amíg pofán nem vág az élet! Aztán talpra állsz, mert talpra kell! Mert a tegnap a múlt, még ha ma rohadtul fáj és fájni is fog, de jön a holnap és ha van, akiért tehetsz, tedd meg, mert a holnap legfontosa­bb tanulsága, hogy milyen volt a tegnap! A szülővé válás a személyisé­gfejlődése­m szempontjá­ból eddigi legfontosa­bb tanulsága, hogy folyamatos­an látom, mit rontottam el unokaként, testvérkén­t!” – írta Instagram-posztjában Csuti, akinek számos követője, köztük volt párjának édesanyja is részvétet nyilváníto­tt.

„Drága mama...” – írta együttérző­en Kulcsár Edina édesanyja, Krisztina.

Természete­sen kerestük Csutit is, ám a gyász érthető módon annyira lesújtotta, hogy még egy kis időt kért.

– Még nagyon fájdalmas ez nekem... – zárta rövidre a beszélgeté­st a férfi.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary