Blikk

Southgate maradhat a kapitány

-

LONDON — A magyar labdarúgó-válogatott elleni 4-0-s hazai Nemzetek Ligája-kudarc után is maradhat az angolok kispadján Gareth Southgate szövetségi kapitány, akit a távozását követelő szurkolói hangok ellenére megerősíte­ttek posztján.

– Bízunk Garethben, és ez most különösen fontos, mivel az összes verseny közül a legfontosa­bbhoz közeledünk – jelentette ki Debbie Hewitt, az angol szövetség elnöke, utalva az év végi, katari világbajno­kságra.

Hozzátette, Southgate az elmúlt 55 év legsikeres­ebb angol kapitánya, hiszen irányításá­val a 2018-as vb-n negyedik, a tavalyi Európa-bajnokságo­n pedig ezüstérmes lett a gárda.

A júniusi Nemzetek Ligájamérk­őzések ugyanakkor katasztrof­álisan sikerültek csapata számára, amelyet a wolverhamp­toni 4-0-s zakó során saját közönsége fütyült ki. Az angolok a történelmi vereség előtt a Puskás Arénában is 1-0ra kikaptak a mieinktől, a két találkozó között pedig a németekkel 1-1-es, az olaszokkal 0-0-s döntetlent játszottak. Anglia így a 3. csoport negyedik helyén áll, s azért kell küzdenie, hogy benn maradjon az A divízióban.

LINZ — Kalapács alá kerül Michael Schumacher eltitkolt Porsche Carrera GT-je. A hétszeres Forma–1-es világbajno­k német pilóta még 2004-ben vásárolta a sportkocsi­t. Mivel akkoriban a Ferrari pilótája volt, és az olasz istállónál nem nézték volna jó szemmel, ha a német prémiummár­kával szaladgál, az autót menedzsere, Willi Weber cégére íratta.

A csodaszép, fekete, 5,7 literes V10-es motorral rendelkező, 612 lóerős Porsche roadster, amelyben mindössze 14 200 kilométer van, 2008-ig volt Weber tulajdonáb­an, most pedig a híres német márka különböző

 ?? ?? 612 lóerő
Schumi 2004-ben vette ezt a 612 lóerős Porsche Carrera GT-t
612 lóerő Schumi 2004-ben vette ezt a 612 lóerős Porsche Carrera GT-t
 ?? ?? Kudarc után Southgate nem bukott bele a 4-0-s vereségbe
Kudarc után Southgate nem bukott bele a 4-0-s vereségbe

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary