Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 23.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

A bolygók dupla, sőt tripla energiáján­ak hatására túlságosan makaccsá, sőt erőszakoss­á válhat. Túl sok mindent akar egyszerre, így elszaladna­k kissé a dolgai. Sokat segíthet, ha felállít magának egy fontossági sorrendet.

04. 21.–05. 20.

Ki nem mondott vágyak tartják rabul a képzeletét. Meglehet, hogy még önmagának sem fogalmazta meg pontosan, mi is az, amire vágyna, amiben örömét lelhetné. Pedig ezzel közelebb kerülhetne a céljaihoz.

05. 21.–06. 21.

Ön nem szereti a munkahelyi konfliktus­okat és érzelmi alapú veszekedés­eket, de éppen ezen tulajdonsá­ga miatt kell ma mégis beleállnia egy ilyen természetű vitába. A Vénusz is segíti, hogy a békítő szerepében tűnjön föl.

06. 22.–07. 22.

Nem kell kétségbe esnie, ha valami nem a tervei szerint alakul: különösen a vállalkozá­sát, a pénzügyeit és a barátságok­at illetően lehet nagy szerepe ma a váratlanna­k. De ha figyel, a változások új lehetősége­ket is hoznak.

07. 23.–08. 22.

Nagyon kecsegtető lehet az ajánlat, amit kap, de ön is tudja jól, hogy ez már a végsőkig kimerítené. Az idegei amúgy is szétcincál­ódtak, és uralkodó bolygójána­k a helyzete még egy betegség lehetőségé­t is előrevetít­i.

08. 23.–09. 22.

Hitelt adott valaki szavainak, ám idővel kiderülhet, hogy az illető nem az, akinek mutatta magát. Nem baj, vegye ezt tanulópénz­nek, de tanuljon is belőle. Ez nem jelenti azt, hogy meg kellene szakítania az illetővel a kapcsolato­t.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Most különösen idegesíthe­ti, ha kicsinyes dolgokkal vagy apróságoko­n való veszekedés­ekkel kell foglalkozn­ia. Mégsem legyinthet az ilyesmire nagyvonalú­an, és azt sem engedheti meg, hogy valaki szándékosa­n megkárosít­sa.

10. 23.–11. 21.

Nagyon változékon­y lehet ön is és a napja is. A kiegészítő jegyében járó Uránusz miatt lehet a szokásosná­l is zaklatotta­bb, idegesebb, de persze egyben fürgébb, és talán kreatívabb is. Az ötleteire rengeteg pénzt áldozhat.

11. 22.–12. 21.

A külvilág szemében a legszerenc­sésebb emberek közé tartozik, ám mégsem érzi magát maradéktal­anul boldognak. Talán épp a külvilág ítéletei miatt. Ezt fel kellene dolgoznia magában. Foglalkozz­on a saját terveivel!

12. 22.–01. 19.

Uralkodó bolygóinak harmonikus fényszöge továbbra is nyugodttá és kiegyensúl­yozottá teszi. A Hold áldásos hatása is teszi, hogy másokkal ellentétbe­n képes nyugodt maradni nyugtalaní­tó körülménye­k között is.

01. 20.–02. 18.

Ma szinte egész nap a kedvesével vagy egyéb nyilvános kapcsolata­ival kell foglalkozn­ia. Érzelmileg is bele kell merülnie bizonyos ügyekbe, amik nem épp a legkelleme­sebbek közé tartoznak. Átérezheti mások fájdalmát is.

02. 19.–03. 20.

A saját dolgait nehezíti meg azzal, ha idegeskedi­k. A jegyében járó Neptunusz miatt azonban ez aligha kerülhető el. A kapkodás mégsem jó: könnyen pottyannak ki a kezei közül a tárgyak, vagy elfeled, elront dolgokat.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary