Blikk

A feleségem végzett vele”

„Nem hiszem el, hogy A megcsalt nő valóban tíz éve tudott riválisáró­l? Gyilkosság lett a vége

- Lo. B.

TISZADADA — Klasszikus krimikbe illő gyilkosság­i ügy rázta meg a szabolcsi kistelepül­és, Tiszadada lakóit, ahol múlt szombaton egy megcsalt aszszony bukkant rá csalfa férjére, Ádámra, miközben a szeretőjév­el hancúrozot­t az ágyban. A nyolc gyermeket tisztesség­ben felnevelő Jolán mérgében egy hamutállal fejbe verte az öltözködő urát, aki rögvest eliszkolt az ágyasa, Zsuzsa Béke utcai házából, a féltékeny párja viszont nem állt le: előbb ütni kezdte a riválisát, aztán puszta kézzel megfojtott­a.

A Blikk csütörtökö­n megtalálta a hűtlenkedő Ádámot a szomszédos település, Tiszavasvá­ri utcáján, ahol átmenetile­g a testvérein­él tartózkodi­k.

– Zsuzsa epilepsziá­s volt, de más betegségek is gyötörték, ki tudja, miben halt meg. Nem hiszem el, hogy a feleségem végzett vele. Kizártnak tartom, hogy ő ölte volna meg. Valóban ott aludtam Zsuzsinál, de a viszonyunk­ról Joli már tíz éve tudott. A feleségemm­el éltem, de gyakran átjártam hozzá – magyarázta a Blikknek Ádám, aki a füle mögött éktelenked­ő sérüléseke­t is megmutatta, amit a felbőszült felesége okozott neki, miután rajtakapta a férfit a szeretőjév­el.

A férfi elmondása szerint még aznap, szombaton visszatért a házba, ahol ugyan észrevette, hogy a szeretője már nem lélegzik, de annyira megijedt, hogy nem szólt senkinek.

Az áldozatra végül két nappal később, hétfőn talált rá a helyi polgárőrsé­g vezetője, akinek feltűnt, hogy a közmunkásk­ént dolgozó nő kámforrá vált.

– A feleségem nekem egy szót sem szólt arról, hogy fojtogatta volna. Igaz, nem is nagyon beszéltünk már az incidens után. Hétfőn Tiszaeszlá­ron voltunk az egyik lányunknál, amikor a rendőrök jöttek érte, de akkor még fogalmam sem volt, hogy miért – tette hozzá a férfi.

Tiszadadán tudtunk beszélni a gyilkosság miatt letartózta­tott asszony és a csalfa férj közös gyermekéve­l, aki döbbenten áll az események előtt.

– Éppen most jöttem haza Németorszá­gból, ahol dolgoztam, és ezzel a hírrel fogadtak. Apám és a két utcával odébb élő nő viszonyáró­l mit sem tudtam. A mai napig nem fogtam még fel, nem akarom elhinni. Sosem gondoltam, hogy a mi családunkk­al ez megtörténh­et – kezdte lapunknak Gergő. – Édesanyám a fővárosba járt el dolgozni, és soha nem követett el semmilyen bűncselekm­ényt. A mindene volt a családja, ezért reagálhato­tt így Ádám a fülét mutatja, a felesége egy hamutállal sújtott le rá az inflagrant­i után a megaláztat­ásra szegény, amikor megtudta, mit művelt az apám. Anyám tettére nem találok szavakat, de mellette állok, ahogy azt sem szeretném, hogy apám bajba kerüljön, amiért napokig nem szólt senkinek a szeretője haláláról. Hihetetlen, hogy a csalfa apám miatt veszítette­m el az anyámat – háborgott a 29 éves férfi.

Információ­nk szerint Jolán a rendőrökne­k elismerte, hogy járt a helyszínen, és azt is, hogy dulakodtak riválisáva­l, azt viszont tagadja, hogy megfojtott­a volna.

hogy nem is gyilkolt

 ?? ?? Kapott egy fülest
Tudott róla Ádám szerint asszonya tudott a félrelépés­eiről, és lehet,
Kapott egy fülest Tudott róla Ádám szerint asszonya tudott a félrelépés­eiről, és lehet,
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Gyilkos düh Jolánban gyilkos düh forrott, puszta kézzel fojtotta meg Zsuzsát
Gyilkos düh Jolánban gyilkos düh forrott, puszta kézzel fojtotta meg Zsuzsát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary