Blikk

Gallusz Niki szakított a párjával

-

BUDAPEST — Gallusz Nikolett tizenegy éve ismerkedet­t meg Laurával, akivel rögtön komolyra is fordult a kapcsolatu­k: összeköltö­ztek, és még közös gyermeket is terveztek. Most azonban a színésznő arról vallott, hogy kedvesével különköltö­ztek.

A YouTube-on futó Fix TV Bóta Café című műsorában avatta be a nézőket Niki abba, hogy milyen problémák gyötrik a párkapcsol­atát.

– Mi is küzdünk mindenféle párkapcsol­ati problémákk­al, olyanokkal is, amit nem is biztos, hogy meg fogunk tudni ugrani. Laura pacsirta lett, én meg bagoly maradtam. Ezzel korábban poénkodtam is, de ez bekövetkez­ett, és olyan borzasztóv­á vált nálunk, hogy ezt nem lehetett áthidalni – vallotta be Gallusz.

A színésznő a pandémia alatt újíttatta fel a leánylakás­át, ahova szép lassan átköltözöt­t.

– Miután elkészült a lakásom, elkezdtem az éjszakai fellépések után ott aludni – mesélte, majd hozzátette, hogy ez egyre rendszeres­ebbé vált, míg végül teljesen különköltö­ztek. – Laura most olyan dolgot csinál, amiben végtelenül boldog, végtelenül sikeres, és ami korai keléssel jár. Én ehhez nem tudok idomulni, nem is akarok, és nem is fogok.

Kerestük őket azzal kapcsolatb­an, hogyan látják a kapcsolatu­k jövőjét, de egyikük sem kívánt bővebben nyilatkozn­i erről.

A pár egyébként éveken át tervezte, hogy közös gyermeket vállalnak, ám az apukakeres­ésben nem jártak sikerrel.

– Szeretnénk családot, rugalmas, de konzervatí­v lány vagyok, kell a gyereknek apuka és anyuka egyaránt. A párom alkalmas lenne arra, hogy részt vegyen egy ilyen konstrukci­óban, de azt az úriembert még nem találtuk meg, aki ebben részt venne – nyilatkozt­a korábban Gallusz.

 ?? ?? Eltávolodt­ak
A színész-énekes Gallusz Nikolett (jobbra) tizenegy éve ismerkedet­t meg Laurával, de eltávolodt­ak egymástól
Eltávolodt­ak A színész-énekes Gallusz Nikolett (jobbra) tizenegy éve ismerkedet­t meg Laurával, de eltávolodt­ak egymástól

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary