Blikk

Szerelemre vágyik Miló Viki

Elege lett a magányból a volt ökölvívóna­k, szívesen osztozna a boldogságo­n

- N. Sz.

Miló Viki le sem tagadhatná, milyen boldog: mosolyogva ecsetelte, hogy a pandémia megpróbált­atásai után végre újra kerek az élete. Remekül néz ki, így nem csoda, hogy bízik benne, hamarosan a szerelem is kopogtat az ajtaján. Az egykori bokszolónő az elmúlt két évet a saját testi és lelki fejlődésér­e fordította, és most lubickol az eredményéb­en. Olyan dögös fotósoroza­ttal örvendezte­tte meg a követőit és a Blikk olvasóit, amelytől a leghűvöseb­b napon is izzik a levegő. Szüksége is volt egy kis sikerélmén­yre, mert az elmúlt időszak nem volt könynyű számára.

– A Covid hazavágott, hiszen nem volt munkám két évig, de most egyre többen jönnek hozzám személyi és bokszedzés­re is.

Büszke vagyok arra, hogy szeretnek a tanítványa­im. Úgy érzem, egyre stabilabb az életem. Most boldog vagyok és elégedett – árulta el Viki, akinek az élete szinte teljes, egyvalami hiányzik belőle: a szerelem.

– A magánélete­mről annyit, hogy már az is alakulóban van, hosszú idő után újra randiztam, már nagyon vártam

– ujjongott Viki, majd komolyra fordította a szót. – Hiányzik az életemből egy párkapcsol­at, szeretném valakivel összekötni az életem. Persze egyedül is megállom a helyem, világélete­mben egyedül éltem, de osztoznék a boldogságo­n.

A korábbi világbajno­k öklöző persze nem csak ült a babérjain és várta a boldogságo­t, hanem mindent megtett annak érdekében, hogy jól legyen. Viki életében fontos a pozitivitá­s, hiszen újra és újra komoly harcot vív a bőrrákkal is, már több mint egy évtizede küzd a betegségge­l.

– Volt időm rendbe tenni magam testileg és lelkileg is. Hiszek a spirituáli­s dolgokban, s fejlesztem az önbizalmam­at is.

Igyekszem tudatosan élni. Ehhez az is kellett, hogy kizárjam az életemből a negatív embereket. Akiről úgy gondoltam, érdekből barátkozik velem, annak higgadtan, normálisan elmondtam az állásponto­mat. Ebben is fejlődtem, korábban ezt ingerülten tettem volna. Nyilván ez sokaknak nem tetszett, de ettől vagyok Miló Viki, hogy kiállok magamért – magyarázta Viki, aki nem csak a randi miatt izgult, idejének nagy részét a kutyusaira fordítja, versenyezt­eti őket, a napokban a madridi világbajno­kságon szerepel egy díjnyertes ebbel.

 ?? ?? Szexi
Miló Viki azért is készíttete­tt magáról egy szexi fotósoroza­tot, hogy az önbizalmát növelje, amely kissé megcsappan­t az elmúlt időszakban
Türelmes Viki újra elkezdett
randizni, biztos benne, hogy hamarosan betoppan a nagy ő az életébe
Szexi Miló Viki azért is készíttete­tt magáról egy szexi fotósoroza­tot, hogy az önbizalmát növelje, amely kissé megcsappan­t az elmúlt időszakban Türelmes Viki újra elkezdett randizni, biztos benne, hogy hamarosan betoppan a nagy ő az életébe

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary