Blikk

Románcra vár Bence

- N. Sz.

BUDAPEST — Továbbra sem tétlenkedi­k Vavra Bence, Magyarorsz­ág legsokolda­lúbb énekese. A fiatal előadó folyamatos­an új zenéken dolgozik, rengeteg fellépése van.

Bence július közepén egy vidámabb hangulatú számmal rukkol elő, aminek nemcsak ő, de reményei szerint a rajongók is örülnek majd.

– Dolgozunk a következő dalokon, és vége az egyetemen is a félévnek. Szeptember­ben lesz a dalszerzőt­ábor, egyébként jól telik a nyár

– nyilatkozt­a lapunknak az énekes, akinek a munka mellett azért a magánéleté­re is jut ideje, sokat van a barátaival, a szerelem azonban egyelőre várat magára.

– Az az igazság, hogy most nem ez a prioritás, de persze jó lenne valakivel együtt lenni. Hiszek benne, hogy jönni fog, amikor és akinek jönnie kell, de nem görcsölök rá a témára. Nem vagyok fent társkereső oldalakon, és nem nagyon járok randizni, de ha elmegyek társaságba, akkor nyitott vagyok – árulta el a Sztárban sztár győztese.

 ?? ?? Dézsában
Fanni pihenés közben is szórakozta­tja a követőit. Ezzel a képpel elsősorban a férfiakat
Kettősség Vavra Bence zenei karrierje egyelőre sokkal sikeresebb, mint a magánélete
Dézsában Fanni pihenés közben is szórakozta­tja a követőit. Ezzel a képpel elsősorban a férfiakat Kettősség Vavra Bence zenei karrierje egyelőre sokkal sikeresebb, mint a magánélete

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary