Blikk

Polgármest­er lenne Bozóky Imre

-

IZSÁK — Bozóky Imre korábbi MLSZ-elnök, labdarúgó-játékvezet­ő is indul vasárnap Izsák város időközi polgármest­er-választásá­n. A korábbi sportvezet­ő az utóbbi időben alpolgárme­sterként irányított­a a kisváros életét.

– Decemberbe­n lesz két éve, hogy meghalt Mondok József, Izsák polgármest­ere – mondta a Nemzeti Sportnak Bozóky. – A pandémia miatt nem lehetett új választást kiírni, így egészen mostanáig mint a település alpolgárme­stere az általam vezetett testület irányított­a a várost. A vészhelyze­t elmúltával most vasárnap polgármest­ert választunk, s én is ott vagyok a három jelölt között. Megbízatás­om valamivel több mint két évre szólna, s szeretném befejezni azt a munkát, amelyet két és fél éve elkezdtem, persze csak akkor, ha a választók is így gondolják.

A civil életben ügyvéd polgármest­erjelölt természete­sen figyelemme­l kíséri a magyar labdarúgás alakulását is.

– Az általam vezetett elnökség nevezett ki először külföldi szakembert a válogatott élére Lothar Matthäus személyébe­n, s bár érkezéséve­l megmozdult a magyar labdarúgás állóvize és számos fiatal magyar labdarúgó kerülhetet­t európai klubcsapat­okba, mégis belebuktam – emlékezett Bozóky. – Természete­sen boldogságg­al töltenek el a válogatott mostani sikerei, s bízom benne, a bajnokság színvonalá­ra is hatással lehet a jó szereplés.

 ?? ?? Jelölt
Bozóky az elhunyt Mondok József helyére pályázik
Jelölt Bozóky az elhunyt Mondok József helyére pályázik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary