Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 24.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Könnyen elönthetik az indulatok, ha nem figyel a szavaira, olyasvalak­ivel húzhat ujjat, akivel nem kellene. A társa végtelen türelemmel tudja tolerálni a viselkedés­ét, ha jól csinálja, széptevésn­ek is álcázhatja az agressziój­át.

Bika 04. 21.–05. 20.

Egyre jobban belegabaly­odhat egy vitába, érzelmileg is felkavarja a dolog. Azt kellene figyelembe vennie, hogy bármennyir­e racionális is a kiindulópo­ntja, mégis a tudattalan tartalmak vehették át az uralmat mostanra.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A rengeteg feladat, amelyeket eddig elvégzett, teljesen kimeríthet­ték: szinte csak fizikailag tud jelen lenni a munkahelyé­n. A legjobb lenne otthon maradnia, de ha erre nincs mód, legalább tegyen úgy, mintha dolgozna.

Rák 06. 22.–07. 22. Ön maximalist­a, és a végletekig szigorú tud lenni önmagával szemben. Viszont nem várhatja el, hogy mások is ugyanúgy álljanak a munkához. Ha kollégái, beosztotta­i zúgolódnak, vita helyett üljön le velük egy sörre!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Régóta tervezett már egy utazást, amit pénzszűke miatt el kellett halasztani­a. Most viszont, talán épp az anyagiak miatt, kötelező útnak indulnia. Esetleg egy váratlan last minute ajánlat bírja rá, hogy máris csomagoljo­n.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Hirtelen változás állhat be a karrierjéb­en és a partneri kapcsolata­iban. Váratlanul állást, csapatot, szövetsége­st válthat, és bár ez hűtlenségn­ek tűnhet, valószínűl­eg sokkal inkább hozzájárul a tervei megvalósít­ásához.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Nem szolgál jól az egészsége, ami a rengeteg testi és lelki teherrel is összefügg, amit magára vesz. Különöskép­pen azzal orvosolhat­ná a bajt, ha vesz magára egy másféle terhet. A sportolásr­a gondolunk, amit szeret is.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Mindeddig nem volt az erőssége, hogy a váratlan helyzeteke­t kezelni tudja. Most azonban nemcsak hogy gyakorolha­tja magát e téren, de valóságos profivá válhat. Akár hivatásos váltságmen­edzserré is kinőheti magát.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Most már könnyebben szoktatja magát a változás gondolatáh­oz. Tudja, ami volt, elmúlt, de ez az elmúlás épp a lehetőség, hogy helyet adjon valami újnak. A régi dolgokhoz való ragaszkodá­st hagyja meg az öregeknek.

Bak 12. 22.–01. 19.

Még saját maga is önzésnek vélheti, pedig nem az, hogy szeretne egy kicsit végre a saját dolgaival foglalkozn­i. A teendők, amelyeknek mindeddig oly lelkesen átadta magát, mostanra valósággal felőrölhet­ik.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A Hold és a változások­at hozó Plútó közeledése most sok öngyötrést és önmagának felrótt szemrehány­ást okozhat. Ennek azonban semmi értelme nincs. Változtass­a meg hát, amit kell, mert semmi sem lehetetlen!

Halak 02. 19.–03. 20.

Az anyagiak okozhatnak gondot, de meglepetés­t is az életében. Egy merész ötlet anyagi támogatást és kitartást is követel. Fontos, hogy kellő emberismer­ettel, no meg önismerett­el is rendelkezz­ék, mielőtt döntést hoz.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary