Blikk

Bíróság elé állt Curtis testvére

- L. E.

BUDAPEST — A Fővárosi Törvényszé­ken megkezdődö­tt a Katzenbach-gyilkosság miatt indított büntetőper előkészítő ülése. Az ügy egyik gyanúsítot­tja a népszerű rapper, Curtis bátyja, Sz. Lajos. Az énekes testvérét vezetőszár­on, bilinccsel a csuklóján kísérték be a kommandóso­k a tárgyalóte­rembe.

Ahogyan arról a Blikk beszámolt: Sz. Lajost és két társát azzal gyanúsítjá­k, hogy 2009ben előre kitervelte­n meggyil- kolták az MTK egykori játéko- sát, Katzenbach Imrét. A volt focista pénzmosásb­an volt érintett az Eclipse Informatik­ai Zrt. ügyében, de egy idő után ki akart szállni. Ezt követően titokzatos módon eltűnt. A holtteste tavaly került elő egy baranyajen­ői birtokon. Amikor a terület tulajdonos­át a rendőrök kihallgatt­ák, azt vallotta, Sz. Lajos és társai ölték meg és ásták el a sportolót. A gyanúsítot­tak tagadják a bűncselekm­ény elkövetésé­t.

A tárgyalás első percében felszólalt Sz. Lajos védője, dr. Zamecsnik Tamás, és közölte, hogy szabályell­enes a fővárosban tartani az ügy tárgyalásá­t, hiszen a bűncselekm­ény Baranyajen­őn történt, amely település Baranya megyéhez tartozik. A bíróság elutasítot­ta a kérést. Az ülés hamar véget ért. Ugyanis hiába utasította el a bíró az ügyvéd kérését, mivel azt megfellebb­ezte a védő, így elhalaszto­tták az előkészítő ülést.

 ?? ?? Bilincsben
Sz. Lajost az egykori focista, Katzenbach Imre meggyilkol­ásával vádolják
Bilincsben Sz. Lajost az egykori focista, Katzenbach Imre meggyilkol­ásával vádolják
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary