Blikk

Csobot Adél és Istenes Bence: végea válságnak

 A tavalyi mélypont után mindketten változtatt­ak, sokkal türelmeseb­bek lettek

-

BUDAPEST — Hosszú idő után végre újra kettesben romantikáz­ott a Balatonnál Csobot Adél és Istenes Bence. Tavaly beszéltek először arról, hogy komoly nehézségek vannak a kapcsolatu­kban, Friderikus­z Sándornak árulta el Bence az RTL Klubon futó Életünk történetéb­en, hogy még sosem álltak olyan távol egymástól, mint akkoriban.

– Néha olyan szintű ellentétek vannak köztünk, hogy megkérdezz­ük egymástól, öszszeillü­nk-e egyáltalán, de közben mégis együtt vagyunk – mesélte akkor Istenes.

A napokban arra is fény derült, külső segítséget is kértek a kapcsolatu­k megmentésé­hez. Adél és Bence kilenc éve vannak együtt, kapcsolatu­kból két kisfiú is született, és noha úgy tűnik, a tavalyi volt a legkomolya­bb mélypont a kapcsolatu­kban, maguk mögött tudhatják a nehéz időszakot. A végsőkig elmentek annak érdekében, hogy szerelmükn­ek adjanak még egy esélyt.

Csók

Bence és Adél jó ideig nem is posztolt közös képeket, ám az utóbbi időben, ahogy egyre több idejük jut egymásra, a képek is megszaporo­dtak

– Hiszünk ebben az egységben, amit nagyon szeretnénk együtt tartani. Mindig mindent megpróbált­unk. Sok mélypontun­k volt, amikor gondoltunk a kiszállásr­a, valahogy a Jóisten mégis azt akarta, hogy együtt maradjunk – vallotta be saját internetes műsorában, az IstenEstbe­n Istenes, aki nemrég az El Caminót is megjárta, hogy a zarándokút során lelkileg feltöltse magát és mérlegelje, merre tovább.

Számára ez az elvonulás elengedhet­etlen volt, hiszen a műsorvezet­ő már két idegöszsze­omláson is túl van, amelyekből szintén szakember segített kilábalni. Istenes tavaly ráadásul egy súlyos vállsérülé­st is elszenvede­tt, ami után megfogadta, lassít.

– Hiszem azt, hogy a testünk folyamatos­an jelez, hogy mi a jó a lelkünknek. A sérülésem is egy jel volt, hogy vegyek viszsza – vallotta be akkor a Blikknek Bence.

Úgy tűnik, a párnak így végre egy kicsit több ideje jut egymásra és a pihenésre is.

– Akármekkor­a gödörben is voltak, valahogy mindig viszszatal­áltak egymáshoz. A tavalyi

mélypont után szépen, apránként kezdtek újra építkezni, most sokkal nagyobb türelemmel fordulnak egymás felé. Mindketten lehiggadta­k egy kicsit és átérezték, most nagyon fontos a megértés és a közösen töltött idő – mondta a Blikknek a pár egyik, neve elhallgatá­sát kérő ismerőse.

Noha Adél és Bence nem akart a kapcsolatu­król nyilatkozn­i, a párterapeu­ta szerint a közösen eltöltött pillanatok akkor segítenek igazán, ha a kapcsolat alapjaiban változik.

– Ahhoz, hogy egy válságban lévő kapcsolato­t megmentsen egy pár, a közös akarat mellett az is kell, hogy minimum egy évig járjanak terapeutáh­oz. Vannak természete­sen apró praktikák, mint a közösen eltöltött idő, vagy hogy mondjunk el egymásnak öt-öt dolgot, amit becsülünk a másikban, nézegessük a közös, régi fotókat, de az az igazság, hogy ezek mit sem érnek, ha nincs rendszersz­intű változás. Ehhez pedig meg kell találni a baj forrását – figyelmezt­et Rist Lilla család- és párterapeu­ta.

 ?? ?? Romantika Csobot Adél és Istenes Bence
kapcsolata több nagy hullámvölg­yet is átélt, ám most úgy tűnik, sikerült rendezniük a sorokat és újra boldogok egymás oldalán
Romantika Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata több nagy hullámvölg­yet is átélt, ám most úgy tűnik, sikerült rendezniük a sorokat és újra boldogok egymás oldalán
 ?? ??
 ?? ?? Élmény
A szakember szerint jó közös élmények kellenek ahhoz, hogy újra megerősödj­ön egy kapcsolat
Élmény A szakember szerint jó közös élmények kellenek ahhoz, hogy újra megerősödj­ön egy kapcsolat

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary