Blikk

Neten szakította­k Marót Vikivel

-

BUDAPEST — Marót Viki öt éve vált el a férjétől, azóta keresi a szerelmet, ám egyelőre nem talált rá. Legújabb dalában az online ismerkedés­ről énekel, amit egy görbe tükörben mutat be, tehát kiemeli azokat a tulajdonsá­gait, amik sajnos problémáka­t jelenthetn­ek. Az RTL Klub Reggeli című műsorában arról mesélt az énekesnő, hogy mit gondol az ismerkedés­nek erről a modern formájáról.

– Szerintem ez már mindenkit megtalál, ha akarjuk, ha nem. Voltak érdekes élményeim. Például hónapokig írogatott valaki, de sosem válaszolta­m. Egyszer, hónapok után kaptam egy üzenetet, hogy ezt nem lehet így tovább folytatni, és nagyon sajnálja, de szakít velem – mesélte Viki nevetve, de hozzátette, számára az ijesztő, hogy egyes emberek félnek kilépni a virtuális térből. – Azt gondolom, hogy ez egy nagy csapda, hogy sokszor csak a fejünkben léteznek bizonyos dolgok, vagy idealizálu­nk valamit, ami nagyon távol áll a valóságtól.

Viki arról is mesélt, hogy mit gondol 11 éves fia, Ádi mobilozási szokásairó­l.

– Szerintem megtiltani butaság lenne, hiszen errefelé megy a világ. Próbálom korlátozni, de eljött az az időszak, amikor már szeretne magányosan telefont nyomkodni. Az ajtót nem engedem becsukni, ami lehet, hogy gáz, de szeretném hallani, mi történik – árulta el az énekesnő.

 ?? ?? Kitartó
Az énekesnő Marót Viki a válása óta nem találja a szerelmet, a neten is próbált ismerkedni
Kitartó Az énekesnő Marót Viki a válása óta nem találja a szerelmet, a neten is próbált ismerkedni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary