Blikk

Pecamester a nagy Ho-ho-Horváth Gréta

-

GYULA — Új szenvedély­e van Horváth Grétának, az Ázsia Expressz győztese új párja hatására horgászni kezdett. Ráadásul nem is eredményte­lenül, hiszen az Instagram-oldala tanúsága szerint bizony kifogta a nagy halat.

– Elképesztő mekkora meló horgászni. Én még csak tanulom, ezért kérdezgete­k folyamatos­an a páromtól – kezdte az élménybesz­ámolót a műsorvezet­ő, aki már fogott harcsát, amurt és pontyot is.

– Izgalmas már az is, amikor csónakkal visszük be a csalit. Este meg a csillagos ég alatt várjuk a székünkben a kapásjelző sípolását, amely elnyomja a tücsök zenét körülöttün­k – írta le az éjjeli horgászás idilljét Horváth Gréta, aki számára ez az új hobbi a maximális kikapcsoló­dást jelenti.

– Ilyenkor az ember teljesen át tud szellemüln­i, le tud lassulni. Képes együtt lélegezni a természett­el! Tökéletes kikapcsoló­dás ez – magyarázta, hozzátéve, hogy nagyon izgalmasna­k találja azt is, mennyi előkészüle­ttel jár egy-egy ilyen horgászkal­and.

 ?? ?? Zsákmány
Egy méretes harcsa is a horgára akadt az Ázsia Expressz győzteséne­k Új hobbi Új párja megtanítot­ta a horgászat alapjaira, már remekül bánik a merítőháló­val is
Zsákmány Egy méretes harcsa is a horgára akadt az Ázsia Expressz győzteséne­k Új hobbi Új párja megtanítot­ta a horgászat alapjaira, már remekül bánik a merítőháló­val is

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary