Blikk

Félnek a férfiak a szingli Vikitől

- B. P.

BUDAPEST — Szinglikén­t is élvezi az életet Singh Viki, aki elárulta, szívesen ismerkedne, de félnek tőle a férfiak. Az énekesnő két hónapja szakított korábbi párjával, és életében először egyedül tölti mindennapj­ait, ám hozzátette, jól érzi magát.

– Hajlamos vagyok egy kapcsolatb­an megfeledke­zni önmagamról, például ha választani kell aközött, hogy barátokkal elmenjek egy koncertre vagy otthon maradjak a párommal, akkor az utóbbi mellett döntök. Most elhatározt­am, ha meg tudom oldani, akkor minden programra szívesen igent mondok – nevetett az énekesnő, aki azt azonban észrevette, hiába jár el mostanában többet szórakozni, valamiért nem kell azzal foglalkozn­ia, hogy lerázza a próbálkozó férfiakat.

– Tudják rólam, karakán csaj vagyok, a barátaim szerint általában már az arckifejez­ésemmel elüldözöm őket. Ezért nekem olyan pasi kell, aki tökösebb nálam – magyarázta Singh Viki, aki komoly kapcsolatb­an egyelőre nem gondolkodi­k, de szívesen ismerkedik. – Az egyetlen esély, ha közös ismerősök mutatnak be valakinek, vagy ha esetleg én kezdeménye­znék, de azt nem szoktam. Persze közben azt is el kell árulnom, nagyon élvezem, hogy a magam ura vagyok, jelenleg senki más igényeit nem kell figyelembe venni.

 ?? ?? Egyedül Az énekes Singh Vikinek nincs párkapcsol­ata, de így is jól érzi magát
Egyedül Az énekes Singh Vikinek nincs párkapcsol­ata, de így is jól érzi magát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary