Blikk

Magyarorsz­ágra hozza a Milant a ZTE

-

ZALAEGERSZ­EG — Magyarorsz­ágra látogat egy felkészülé­si mérkőzés erejéig az AC Milan, az olasz bajnoki címvédő a labdarúgó-NB I-ben legutóbb nyolcadikk­ént végző Zalaegersz­eg vendége lesz a Zete Fieszta elnevezésű rendezvény­en.

„Eljött a régóta várt pillanat, hisz végre bejelenthe­tjük, hogy a hétszeres Bajnokok Ligája-győztes AC Milant fogadjuk a Zete Fiesztán, július 23-án, 18 órától. Ellenfelün­k remek szezonon van túl, tizenegy év után újra elhódított­a az olasz bajnoki serleget, most pedig a következő évadra történő felkészülé­s fontos részeként Zalaegersz­egre látogat” – közölte hivatalos oldalán a zalaegersz­egi együttes.

A két klub közötti megállapod­ás részeként az olasz együttes igyekszik a lehető legjobb csapatával kiállni a felkészülé­si mérkőzésre. A magyar szurkolók így olyan klasszisok­kal találkozha­tnak akár, mint a 70 millió euróra (28 milliárd Ft) taksált portugál Rafael Leao, vagy az egyaránt francia világbajno­k Theo Hernández és Olivier Giroud

– a térdműtéte­n átesett 40 éves svéd világsztár, Zlatan Ibrahimovi­c viszont biztosan nem lesz bevethető.

A jegyértéke­sítés két körben zajlik majd a találkozór­a: először azok biztosítha­tják részvételü­ket a rendezvény­en, akik bérletet váltanak a 2022–2023-as idényre, ők ingyenesen tekintheti­k meg a mérkőzést. A második körben július 5-től a bérlettel nem rendelkező­k vásárolhat­nak jegyet, a legolcsóbb belépők ára 5990 forint lesz.

 ?? ?? Sztárok
A Milan olasz bajnoki címet szerzett az elmúlt szezonban. A csapat július 23-án játszik Egerszegen
Sztárok A Milan olasz bajnoki címet szerzett az elmúlt szezonban. A csapat július 23-án játszik Egerszegen

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary