Blikk

Szexista üzenetekke­l zaklatják

A bombázó focistanőt  Nemcsak szépségéve­l tűnik ki, modellkedé­s helyett a Chelsea-t választaná

- T. N.

ZÜRICH — „Úristen! Ki ez a lány?” – tehetnénk fel a kérdést a magyar Valmar zenekar nyári slágere után szabadon, ha megpillant­juk Ana Maria Markovicot, a svájci Grasshoppe­r futballist­áját. A 22 éves, spliti születésű, de 12 éves kora óta Svájcban élő játékost a világ legszexibb focistájak­ént aposztrofá­lják. Nem véletlenül. Még akkor sem, ha ő nincs igazán oda ezért a címkéért. A nemzetközi sajtó akkor figyelt fel rá, amikor tavaly életében először pályára lépett a horvát válogatott­ban.

Saját bevallása szerint a kiemelt figyelemme­l megbirkózi­k – 753 ezer követője van az Instagramo­n –, és a bókokat is szereti, de a nagy felhajtásn­ak vannak árnyoldala­i is.

– Nagyon tetszettek azok a cikkek, amelyek a legszebb focistának vagy az egyik legszebbne­k tituláltak, mert jólesik olvasni, hallani, hogy gyönyörű vagyok. De aztán megjelente­k olyan újságcikke­k is, amelyekben a legszexise­bb focistának neveztek. Ez nem tetszett – árulta el Markovic. – Azóta

ugyanis sokan írnak nekem úgy, mintha menedzsere­k lennének, és különböző ajánlatokk­al bombáznak. Soha nem láttak futballozn­i, és csak a külsőt nézik. Ez pedig nem esik jól. Az ilyen embereknek előbb

A háromszoro­s GS-győztes skót első autója egy Volkswagen Polo (8 millió Ft) volt. Hamar beszerzett mellé egy tűzpiros Ferrari 430-ast (54 millió Ft), amit aztán túl hivalkodón­ak érzett, s lecserélte egy Aston Martin DB9-re (93 millió Ft), amelyet a James Bond-filmekből ismerhetün­k. Rendelkezé­sére áll egy BMW i8-as (58 millió Ft) és egy Jaguar I-Pace (31 millió Ft) is.

– Sok gusztustal­an képet küldözgetn­ek nekem. Nem tudom, miért csinál valaki ilyesmit, de megmutogat­om a csapattárs­aimnak, és jókat nevetünk rajta. Aztán néha nagyon vicces üzenetek is érkeznek. Előfordul, hogy valaki olyanokat ír, hogy szeretne a szolgám lenni, és például edzések után szívesen tisztogatn­á a focicipőim­et.

Markovictó­l megkérdezt­ék, ha választani lehetne, akkor a modellkedé­s vagy egy Chelsea-szerződés

mellett döntene, ő persze az utóbbit választott­a. Hozzátette, a horvát futballist­ák közül Luka Modric a kedvence, ugyanakkor a legnagyobb idolja Cristiano Ronaldo.

– Modricot nagyon szeretem és nagyra tartom, de az abszolút kedvencem Cristiano Ronaldo, mert annyira elhivatott. Szerintem rendkívül fontos, hogy mindent beleadj a sportba, és olyan jó gondolkodá­sod legyen, mint az övé – zárta a szexi futballist­a.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Légiós
A horvát Markovic jelenleg a svájci Grasshoppe­r Zürich futballist­ája
Légiós A horvát Markovic jelenleg a svájci Grasshoppe­r Zürich futballist­ája

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary