Blikk

Így gurulnak Wimbledonb­a a teniszezők

-

LONDON — A következő két hétben a wimbledoni Grand Slam-tornán szereplő teniszcsil­lagokra szegeződik a sportvilág szeme. A brit The Sun bemutatta, milyen luxusautók­kal közlekedne­k a sportág ászai.

Az ausztrál botrányhős, Nick Kyrgios például igazi autóőrült.

– Gyerekként nagyon vágyott egy szép autóra, a tenisz pedig megadta ehhez a lehe- tőséget – mondta róla testvére, Christos.

A skót Andy Murray viszont Ferrarija mel- lett a mai napig vezet Volkswagen Polót is.

– Ez az első autóm, a szívemhez nőtt – árul- ta el.

A férfiak közt 22 GS-bajnoki címével rekorder spanyol sztár a KIA arca, „céges autója” egy Stinger GT (19 millió Ft). De olyan luxusverdá­k is állnak a garázsában, mint egy Aston Martin DBS (111 millió Ft), egy Mercedes AMG GTS (70 millió Ft) és egy Ferrari 458 Italia (210 millió Ft).

 ?? ?? Rafael Nadal
Andy Murray
Serena Williams
Az egyéves kihagyás után visszatérő 23-szoros GS-bajnok a mindennapo­kban egy Mini Cooperrel (8 millió Ft) jár, a Lincoln márkanagyk­öveteként egy Navigator (29 millió Ft) is a rendelkezé­sére áll. Fényűzőbb autói is vannak, egy Aston Martin Vanquish (70 millió Ft) és Bentley Continenta­l GT (80 millió Ft).
Nick Kyrgios
Az ausztrál fenegyerek egy rikító zöld színű Tesla Model X elektromos autót (47 millió Ft) vezet. A Halálos iramban-filmek rajongójak­ént vásárolt egy Dodge Challenger SRT Demont (79 millió Ft) is – Vin Diesel a filmsoroza­t nyolcadik részében ilyennel száguldozo­tt.
Rafael Nadal Andy Murray Serena Williams Az egyéves kihagyás után visszatérő 23-szoros GS-bajnok a mindennapo­kban egy Mini Cooperrel (8 millió Ft) jár, a Lincoln márkanagyk­öveteként egy Navigator (29 millió Ft) is a rendelkezé­sére áll. Fényűzőbb autói is vannak, egy Aston Martin Vanquish (70 millió Ft) és Bentley Continenta­l GT (80 millió Ft). Nick Kyrgios Az ausztrál fenegyerek egy rikító zöld színű Tesla Model X elektromos autót (47 millió Ft) vezet. A Halálos iramban-filmek rajongójak­ént vásárolt egy Dodge Challenger SRT Demont (79 millió Ft) is – Vin Diesel a filmsoroza­t nyolcadik részében ilyennel száguldozo­tt.
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary