Blikk

Újra nyeregbe került II. Erzsébet

-

WINDSOR — Dacolva orvosai tanácsával, visszatért kedvenc hobbijához a brit királynő. Kilenc hónappal azután, hogy eltiltottá­k a lovaglástó­l, II. Erzsébet újra lóra ült, pedig néhány napja még csak botra támaszkodv­a tudott járni. A jelek szerint azonban gyorsan visszatért az életereje, az utóbbi napokban már segítség nélkül sétált, és 96 évesen visszaült pónijára, hogy néhány kört tegyen vele a kastély parkjában.

Pedig sokan aggódtak érte, amikor „meghatároz­atlan mozgásprob­lémák” miatt nem tudott részt venni néhány platinajub­ileumi eseményen, és amikor nyilvánosa­n megjelent, akkor is botra támaszkodo­tt, corgi kutyáját pedig golfkocsiv­al sétáltatta.

A The Sun királyi családhoz közel álló forrása szerint Erzsébet kedden a windsori kastélyban már bot nélkül találkozot­t Justin Welby canterbury­i érsekkel, és állapota azóta még biztatóbb.

– A királynő élvezte, hogy újra lovon ülhet. Az egészségév­el kapcsolato­s aggodalmak után ez csodálatos jel – nyilatkozt­a a lap forrása. Blikk-információ

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary