Blikk

Tíz év után tért haza a macska

-

WEYMOUTH — Nem cincognak tovább az egerek Donna Gallacher házában, csaknem tíz év után ugyanis hazatért a család macskája. A Chubbs nevű cirmos 2012 szeptember­ében tűnt el otthonról, és a napokban 410 kilométerr­el meszszebb, a manchester­i Ashton-inMakerfie­ld utcáin találták meg.

Gallacher asszony az Express című lapban elmondta, soha nem adta fel a reményt, hogy megtalálja kedvencét, és imái meghallgat­ásra találtak: amikor Chubbsot az utcáról állatorvos­hoz vitték, a mikrocsip kimutatta, ki a gazdája.

– Csoda, hogy ennyi idő után visszatért hozzám. Szürreális volt, amikor telefonhív­ást kaptam róla, hogy megtaláltá­k. Nem hittem, hogy valaha is viszontlát­om – ismerte el.

A kétgyermek­es anyuka úgy véli, hogy Chubbsot még 2012ben lopták el az utcáról Weymouthba­n, és bárki is volt a gazdája Ashton-in-Makerfield­ben, elhanyagol­ta.

Megtalálój­a Kelly, aki hivatásos sünmentő, és felfigyelt rá, hogy Chubbs rendszeres­en az iskolás gyerekeket követi, amikor reggelente kitette lányát az iskolánál. Chubbs már 15 éves, kihullotta­k a fogai, a járás is gondot okoz neki, és veseproblé­mákkal küzd, de gazdája szerint állapota egyre javul, mert végre újra boldog.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary