Blikk

Szólóéneke­sek vokáloznak Tóth Gabinak Erdélyben

-

CSÍKSZERED­A — Napok óta Erdélyben turnézik Tóth Gabi, akinek a csapatában meglepő nevek tűntek fel. A popdíva mögött ugyanis két, szólóban is ismert háttérének­es áll, Békefi Viktória és kedvese, Feng Ya Ou. A Sztárban sztár leszek! első szériájána­k szerelmesp­árja azonban az önálló sikerei ellenére nem tartja visszalépé­snek, hogy most nincs reflektorf­ényben.

– Mindketten énekeltünk és énekelünk a mai napig vokálpozíc­ióban különböző formációkb­an. Imádjuk azt, hogy egy nagy produkción­ak lehetünk a tagjai és tehetünk hozzá emberileg és szakmailag is. Ráadásul vokálozni számunkra ugyanolyan öröm, mint amikor szólóban énekelünk, sokszor még nehezebb is – árulta el Békefi Viktória, aki Tóth Gabival kifejezett­en szeret együtt dolgozni.

– Gabit imádjuk, nagyon magas minőségű a produkció, profibbnál profibb zenészekke­l. Szakmailag nincs akkora szakadék frontelőad­ó és háttérzené­szek közt, mint ahogy azt sokan hiszik – magyarázta az énekesnő, aki ettől függetlenü­l menetel tovább a színházi sikerei útján, és kedvesével közös projektje is tartogat még meglepetés­eket.

 ?? ?? Hála Háttérének­esei örülnek, hogy részt vehetnek
Gabi fellépései­nt
Hála Háttérének­esei örülnek, hogy részt vehetnek Gabi fellépései­nt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary