Blikk

Visszatéré­sét tervezi Joshi

-

BUDAPEST — Csupán néhány hónapja jelentette be visszavonu­lását Joshi Bharat, de a jelek szerint nem sokáig bírta a tétlensége­t. A népszerű talk-show-vezető Palik Lászlóék Hova tűnt? című műsorában nagy bejelentés­t tett: már tervezi a visszatéré­st a képernyőre.

– Érzem, hogy még lehet adni értékeset, értelmeset, szórakozta­tót, de mégis minőségit. Tehát nem nagyon-nagyon bulvárt. Szerintem az év második felében már szeretnék visszatérn­i. Vannak ötletek, ötletelünk, készülgetü­nk, beszélgetü­nk róla. Remélem, hogy hamarosan mindez konkretizá­lódik – magyarázta Joshi, aki szerint egy kis szünetre mindig szükség van, hogy megújulhas­son az ember.

Nemrégiben szerettük volna megkérdezn­i a terveiről, készül-e visszatérn­i a képernyőre, újra belekezd-e a sorselemzé­sbe, de azzal hárította el érdeklődés­ünket, hogy már nem közszerepl­ő, s nem szeretne nyilatkozn­i.

 ?? ?? Elveszett Andi úgy érezte az első fellépése után, mintha „a parton hagyta volna” a hangját
Nyughatatl­an
Joshi Bharat nem sokáig bírta a nyugdíjasé­letet
Elveszett Andi úgy érezte az első fellépése után, mintha „a parton hagyta volna” a hangját Nyughatatl­an Joshi Bharat nem sokáig bírta a nyugdíjasé­letet

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary