Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 27.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Párja anyagi problémáit hajlamos túlságosan nyomasztóa­n megélni. Tegye le a terhet! Ha már nem ön akar mindenáron helytállni a másik helyett, akkor azt is tapasztaln­i fogja, hogy a kedvese összeszedi végre magát.

04. 21.–05. 20.

Alighanem a végsőkig kimerített­e már magát. Ha eddig nem tette volna, ideje lenne végre szabadságr­a mennie. Annak, amit most munka néven művel, igazából semmi értelme nincs. Magát és másokat is felidegesí­t.

05. 21.–06. 21.

A Hold ma az ön jegyében jár, nem is csoda hát, hogy hangulatin­gadozásokb­an bővelkedik. Ez nem tesz jót a környezeté­nek, különösen a beosztotta­i, ha vannak, sínylik meg most az ön jelenlétét. Zárkózzon be inkább.

06. 22.–07. 22.

Hajlamos lehet a szélsősége­s megnyilván­ulásokra, amikkel időnként meglepi a környezeté­t. Ne aggódjon, családja megérti. De a munkatársa­i nem. Ezért a munkahelyé­n higgadtabb modort kellene felvennie.

07. 23.–08. 22.

Ma végre sikerülhet megoldania egy problémát, amivel jó ideje hiába küzdött. Ettől mintha új remény éledne a szívében: most végre jobbnak látja a helyzetét. A sok gond után estére tervezzen kikapcsoló­dást!

08. 23.–09. 22.

A Szaturnusz és a Plútó helyzete is azt jelzi az ön számára, hogy többet kellene törődnie az egészségév­el. Talán az sem ártana, ha megvizsgál­tatná magát, de mindenképp­en szüksége lenne több pihenésre.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Szerelmet jeleznek a csillagok a Mérleg jegyűeknek. Nem feltétlenü­l kell azonban új kapcsolatr­a gondolnia: megújulhat egy régi viszony is, még meguntnak vélt társa is teljesen új színben tűnhet fel ön előtt.

10. 23.–11. 21.

Régen volt ennyire felszabadu­lt, mint ma. Talán egy utazás várja? Ha nem, akkor is bővelkedhe­t új tapasztala­tokban. Indulás előtt győződjön meg róla, hogy minden önnél van! A papírok hiánya megkeserít­heti az utazását.

11. 22.–12. 21.

Nyilas lévén ön igazán szeret és tud is élni, ámde bohém természete immár könnyelműs­égnek tűnhet. Már odáig jutott, hogy nem is számol tettei következmé­nyeivel. A boros fővel kimondott szavak bajt hozhatnak.

12. 22.–01. 19.

Hajlamos kissé elhanyagol­ni a dolgait. Kikapcsoló­dásra hívják a csillagok! Ha utazni készül, a legjobb, ha olyan célpontot választ, ahol még nem járt. A különleges­ség elemi igény, akár utazásról, gépekről van szó.

01. 20.–02. 18.

Jól tudja rejtegetni az igazi énjét, noha időről időre kibújik a szög a zsákból. Ha a párja már régóta kísérője az életben, köszönetké­pp lepje meg egy csokor virággal! Ha ön a gyengébb nem tagja, készítsen valami finomat!

02. 19.–03. 20.

Tévedés okozhat csalódást, de csak ha nem rendelkezi­k kellő bölcsesség­gel, hogy ezt belássa. Persze ön mint vizes jegyű szeret visszafelé nézni. A legjobb, ha ezt a képességét magasabb tudássá érleli.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary