Blikk

Valóra válik végre Csilláék álma?

-

BUDAPEST — Megyeri Csilla és párja, Zsolti már kilenc éve alkot egy párt, most pedig egy romantikus utazásra indultak. Csilla szokásához híven nem hagyja cserben a követőit, meg is osztotta velük azt, hogy egy hajón öleli át a szerelme, de nem akármilyen pózban: Zsolt úgy teszi Csilla hasára a kezét, mintha a párja áldott állapotban lenne, így nem is csoda, hogy a kommentelő­k zöme azonnal arra gondolt, hogy jön a baba!

Az influensze­r pár hónapja jelentette ki egy műsorban, hogy készen áll az anyaságra, és a párjával belevágtak a babaprojek­tbe.

– Zsolti volt az, aki már szeretett volna babát vagy 5-6 évvel ezelőtt, de én akkor nem éreztem még késznek magam. Most jött el az a pont, hogy azt mondtam, leteszek mindent, fogamzásgá­tlót, nem bulikázunk, és akkor bármikor jöhet a bébi, ha szeretne – mesélte lelkesen Csilla.

Ám arra még a híresség sem számított, hogy a hasát simogató képhez többnyire gratuláció­k érkeznek majd. Kerestük Csillát, hogy elmondja, van-e alapja a követői találgatás­ának, de lapzártánk­ig nem értük el.

 ?? ?? Fotó Követői szerint Megyeri Csilla párja, Zsolti pont úgy öleli kedvesét a fotón, mintha babát várnának
Fotó Követői szerint Megyeri Csilla párja, Zsolti pont úgy öleli kedvesét a fotón, mintha babát várnának

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary