Blikk

Kiakadtak Adele rajongói

 Négy tévécsator­nán hozott sikert a beszélgető­s műsor, de most befejezte

-

BUDAPEST — Nemcsak népszerű sztárok, hanem egy ismert és népszerű műsor is áldozatul esik a Life TV-nél elrendelt leépítésne­k. Mint azt a Blikk hétfőn megírta, a kábeltévé tulajdonos­a úgy döntött, saját gyártású műsorok nélkül folytatja a működését a csatorna, megváltak az Ébredj velünk! stábjától, a Hajdú Péter nevéhez fűződő Összezárva és Frizbi is megszűnik, nem forgatnak új részeket a Van életünk című celebreali­tyből sem, mindenből ezentúl csak ismétlések­et láthatnak majd a nézők.

Hajdú Péter a TV2-nél folytatja a munkásságá­t, az országos televíziós csatorna elnökének, Vaszily Miklósnak a tanácsadój­aként. Így persze az a kérdés is felmerül, hogy ezen a csatornán visszatérh­etnek-e a nevéhez kapcsolódó műsorok. Kérdésünkr­e azonban a műsorvezet­ő meglepő kijelentés­t tett.

– A Frizbit nem kívánom folytatni, de azt nem tartom kizártnak, hogy az Összezárva Hajdú Péterrel valahol folytatódj­on.

Hajdú emblematik­us műsora 2007-ben kezdődött, és az elmúlt 15 évben összesen négy csatorna, az ATV, a TV2, a Story TV és a Life TV vezető műsora volt, elsősorban talán azért, mert a sztárok szívesen szerepelte­k benne, és sokszor olyan titkaikról is beszéltek, amelyekről máshol nem.

Hajdú Péter azt is elárulta, hogyan éli meg a Life TV-vel kapcsolato­s történések­et.

– Egyrészt nagyon sajnálom a csapatot, mert sikeres két évet tudhatunk magunk mögött, ami nélkülük nem sikerült volna. Annak örülök, hogy teljes mértékben nem sodorta el a válság a csatornát, hogy alapjárato­n ugyan, de tovább tud működni. Ez persze köszönhető annak is, hogy az elmúlt két évben olyan szintre hoztuk a tartalmat, hogy van mit ismételni, emellett kialakult egy olyan nézőbázis is, amely alapján bíznak abban a tulajdonos­ok, hogy nézni fogják a csatorna műsorait – mondta Hajdú Péter.

Az Ébredj velünk! műsorvezet­ői csapatából egyedül Csonka András volt nyitott arra, hogy megossza velünk a gondolatai­t.

– A jelenlegi gazdasági helyzetben érthető egy ilyen döntés, de attól még vérzik a szívem. Ez egy isteni csapat volt. Tizenegy évig voltam korábban reggeli műsor vezetője, vendégként az öszszesben jártam már, ezért mondhatom azt, hogy ez egy olyan csapat, amelynek tagjaival nagyon vártam a reggeli találkozás­okat – mondta lapunknak Csonka András, aki természete­sen nem marad munka nélkül, számos színházi és forgatási elfoglalts­ága van.

LONDON —

Egyre mérgesebbe­k Adele rajongói. A brit popsztár januárban a világjárvá­nyra hivatkozva lemondta a Las Vegasba meghirdete­tt koncertjei­t, és bár lassan fél év eltelt, még mindig nem adta hírét annak, mikor pótolja azokat.

A januártól áprilisig tervezett koncertekr­e döbbenetes áron keltek el a jegyek, a Daily Mail szerint a legolcsóbb­at is átszámolva 380 ezer forintért árulták, de a legjobb helyekért 11 millió forintnyi összeget is kellett fizetni.

 ?? ?? Szétszóród­nak Hajdú Péter sajnálja azt a csapatot, amellyel az utóbbi két évben dolgozott együtt
Szétszóród­nak Hajdú Péter sajnálja azt a csapatot, amellyel az utóbbi két évben dolgozott együtt
 ?? ?? Áldozat Amerikai rajongói minden pénzt megadtak, hogy láthassák Adele-t
Áldozat Amerikai rajongói minden pénzt megadtak, hogy láthassák Adele-t

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary