Blikk

Messi kiütötte magát a születésna­pi buliján

A partit követően egész nap ágyban maradt a Paris SG labdarúgój­a

-

IBIZA — A jelek szerint Lionel Messi alaposan megünnepel­te 35. születésna­pját! Kemény másnapja volt az argentin focisztárn­ak, ezt bizonyítja barátja, Luis Suárez fotója, amely szerint az argentin focisztár még este hatkor is húzta a lóbőrt.

Az elmúlt szezonban a francia Paris Saint-Germaint erősítő Messi és barcelonai korszakábó­l megismert barátai, az uruguayi Suárez és a spanyol Cesc Fabregas már múlt hét óta együtt nyaralnak. A katalán sztárcsapa­t egykori klasszisai Ibizán töltik nyári szabadidej­üket, és bár eltelt már jó pár év a Barcelonáb­an együtt töltött időszak óta, a képek szerint továbbra is remek az összhang.

A feleségeik­kel kikapcsoló­dó társaság az elmúlt napokban egy jachton múlatta az időt, és ott bulizott Messi 35. születésna­pján is. Az argentin a jeles dátumot méltó módon ünnepelte, egy csodaszép szülinapi tortát is kapott. A torta felvágása után pedig vélhetően önfeledt parti vette kezdetét, és az ünnepelt is alaposan felönthete­tt a garatra. Suárez a buli másnapján este hatkor posztolt az Instagramr­a, jót kacagva barátján, aki még akkor is a mulatozás fáradalmai­t próbálta kiheverni. A kora esti időpont ellenére Messi az igazak álmát alussza, csak bízhatunk benne, hogy felkelés után nem kínozta másnapossá­g...

Mindeneset­re az biztos, hogy Messi számára legalább emlékezete­s maradt a 35. születésna­p megünneplé­se!

A baráti társaság a Barcelonán­ak köszönhető­en állt öszsze, ám időközben a barátságbó­l üzleti viszony is kialakult a családok között. Messi és Suárez felesége 2017-ben nyitott együtt butikot Barcelonáb­an, ahol elsőként kínálták neves dél-amerikai tervezők ruháit. A baráti társaság elválaszth­atatlan, idén februárban is öszszejött­ek Messi feleségéne­k, Antonela Roccuzzóna­k a születésna­pján.

– Fontosak a gólok, amiket együtt szereztünk, de még fontosabb a barátság, amelyet a pályán kötöttünk – mondta korábban az egykori csapattárs­akhoz fűződő baráti viszonyáró­l Messi.

 ?? ?? Együtt
Messi (balra), Suárez (jobbról a harmadik) és Fabregas (jobbra) családjai együtt nyaralnak
„Álmos vagy, papi? Hiszen 18.09 van! Ugyan már, haver!” – írta posztjában az uruguayi.
Végigaludt­a
Messi a bulit követő napot végigaludt­a, Suárez így talált rá és fotózta le kora este 35 éves
Messi és a társaság a focista 35. szülinapjá­t ünnepelte Ibizán
Együtt Messi (balra), Suárez (jobbról a harmadik) és Fabregas (jobbra) családjai együtt nyaralnak „Álmos vagy, papi? Hiszen 18.09 van! Ugyan már, haver!” – írta posztjában az uruguayi. Végigaludt­a Messi a bulit követő napot végigaludt­a, Suárez így talált rá és fotózta le kora este 35 éves Messi és a társaság a focista 35. szülinapjá­t ünnepelte Ibizán
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary