Blikk

Pogba házába költözik Erling Haaland

- H. G.

A ház 1,4 milliárdot ér. Ha Haaland nem veszi meg, havi 14 millióért ki is bérelheti MANCHESTER — Készül új életére Erling Haaland, a Borussia Dortmundtó­l a Manchester Cityhez szerződött norvég labdarúgó. A Mirror című angol lap értesülése­i szerint a támadó a városi rivális Manchester Unitedtől távozó francia futballist­a, Paul Pogba házát nézte ki magának a város közelében.

A komoly kerttel rendelkező birtokért 3 millió fontot (1,4 milliárd forint) kér a világbajno­k játékos. A Cheshire megyei Hale Barns-i ingatlan öt hálószobáv­al, saját edzőteremm­el, szaunával, fűthető medencével és fedett focipályáv­al rendelkezi­k. Arra kicsi az esély, hogy Pogba Angliában maradjon, miután lejárt a szerződése az Old Traffordon

– állítólag az olasz Juventusho­z igazol –, így biztosan meg tud egyezni az árban a két világsztár.

– Erling szeretne minél hamarabb beilleszke­dni, hogy elkezdhess­e a közös munkát új csapatával. Ennek fontos része, hogy lakást találjon magának, amilyen hamar csak tud. Paul és Erling is hasonló karakter, szeretik jól érezni magukat a szabadidej­ükben, így illene hozzá ez a ház.

Pogba, ezért

felszerelt

Minden megvan benne, amire egy élvonalbel­i labdarúgón­ak szüksége lehet. Amúgy ő és Paul nemcsak a pályáról ismeri egymást, ugyanazzal a menedzseri­rodával dolgoznak – idézte a Mirror a klub ügyeiben járatos informátor­át.

De ha valamiért mégsem akarná Haaland megvenni az ingatlant, akkor bérelhetné is havi 30 ezer fontért (14 millió forint).

 ?? ?? 1,4 milliárd
Jön
Haaland most igazolt a Manchester Citybe
Megy A városi rivális Unitedtől viszont távozik
marad üresen a játékszobá­val
lakás
1,4 milliárd Jön Haaland most igazolt a Manchester Citybe Megy A városi rivális Unitedtől viszont távozik marad üresen a játékszobá­val lakás

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary